Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς ανακοίνωσε ο Θεοδωράκης!

0
231

Υποψήφιος για την ηγεσία του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς θα είναι ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω βίντεο στο youtubeστο οποίο, ο Σ. Θεοδωράκης παρουσιάζει το σχέδιο του για το νέο πολιτικό φορέα. «Τώρα ήρθε η στιγμή για το επόμενο βήμα. Αποφάσισα να πρωταγωνιστήσω στη δημιουργία ενός νέου, μεγάλου, προοδευτικού Κινήματος», σημειώνει.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού υπόσχεται ότι μέχρι το Νοέμβριο, όταν και θα διεξαχθεί η εκλογική διαδικασία, θα επιχειρήσει να περπατήσει όλους τους δρόμους της Αθήνας και τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας.

«Το σχέδιό μου είναι απλό: Ανοιχτό κέντρο και ανένδοτος αγώνας για μια δίκαιη πατρίδα! Δουλειές και ίσες ευκαιρίες για όλους. Οι προτεραιότητες είναι χαρτογραφημένες: Οι εργαζόμενοι δεν είναι μηχανές είσπραξης φόρων. Το δημόσιο δεν είναι κομματικό λάφυρο. Οι νέοι δεν είναι είδος προς εξαγωγή» καταλήγει.

O Σ. Θεοδωράκης είναι ο πέμπτος που ανακοινώνει υποψηφιότητα. Είχαν προηγηθεί οι Φ. Γεννηματά, Γ. Καμίνης, Γ. Ραγκούσης, Γ. Μανιάτης……

Σε μια άλλη εξέλιξη, σήμερα ανακοινώθηκαν οι όροι, οι προϋποθέσεις και οι διαδικαστικές λεπτομέρειες υποβολής των υποψηφιοτήτων, διεξαγωγής των εκλογών και ψηφοφορίας η οποία θα γίνει στις 5 και 12 Νοεμβρίου.

Ο κάθε υποψήφιος καλείται να καταβάλει το ποσό των 2000 ευρώ αλλά και να παρουσιάσει 1000 υπογραφές υποστήριξης της υποψηφιότητάς του.

{videobox}IpyS-Wrg6zY{/videobox}

Υ.Γ. Όταν ο Σταύρος Θεοδωράκης ντρεπόταν για το ΠΑΣΟΚ την προεδρία του οποίου διεκδικεί σήμερα!!

{videobox}vLhH3ebr-Ss{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here