Τις προτάσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης Κηφισιάς» παρουσίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος του Συνδυασμού Αντώνης Μήλας.

0
636

Τις θέσεις και τις προτάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Κηφισιάς παρουσίασε το πρωί της Κυριακής 3 Μαρτίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς «Σταύρος Βόλκος» ο υποψήφιος Δήμαρχος του Συνδυασμού Αντώνης Μήλας αλλά και η κηφισιώτισα βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.

Ο Αντώνης Μήλας μίλησε για τις παρεμβάσεις που έκανε τα σχεδόν τρία χρόνια ως επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δημοτικό συμβούλιο, αντικαθιστώντας τον Νίκο Σφαντό.

Έκανε αναφορά στην αρνητική στάση της Διοίκησης του Δήμου απέναντι στις πραγματικές ανάγκες των δημοτών. Αυτό, όπως ισχυρίστηκε ο κ. Μήλας, έγινε γιατί ο Δήμος ακολουθεί τις κατευθύνσεις της κυρίαρχης πολιτικής.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι η Δημοτική Αρχή πρωτοστάτησε στην προσπάθεια ιδιωτικοποίησης ενός τμήματος του τομέα Καθαριότητας και Πρασίνου.

Πρόσθεσε ότι  χτυπάει τους μικροεπαγγελματίες της περιοχής με όχημα το ρυμοτομικό της Νέας Ερυθραίας,  την ίδια στιγμή που στρώνει το κόκκινο χαλί στα μονοπώλια του κλάδου του Εμπορίου.

Ανέφερε επίσης ότι αποκρύπτεται σκόπιμα ότι η πολιτική της ανταποδοτικότητας απλώνεται σε όλο και περισσότερες δομές και υπηρεσίες του Δήμου όπως στον ηλεκτροφωτισμό, την καθαριότητα,  τον αθλητισμό, με πιο πρόσφατα τα παραδείγματα στα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς, που οι γονείς καλούνται να καταβάλλουν «συμβολικά» ποσά για τη γραφική ύλη, «συμβολικά» ποσά για την καθαριότητα των χώρων, «συμβολικά» ποσά για τη μεταφορά των μαθητών.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Λιάνα Κανέλλη, η οποία με τον δικό της τρόπο αναφέρθηκε στο λόγο πρέπει που οι ψηφοφόροι πρέπει να επιλέξουν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης στις εκλογές του Μαΐου.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι δοκιμασμένοι αγωνιστές, που παλεύουν καθημερινά στην πρώτη γραμμή του αγώνα για κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα.

Τελειώνοντας έκανε και μια γενική πολιτική επισκόπηση στο ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ και τις προτάσεις για συνεργασίες που  μόνο σκοπό έχουν την ίδια αντιλαϊκή πολιτική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here