ΤΙ έγραψε ο Μανώλης Κοττάκης-Το «Kαθεστώς Μητσοτάκη» ήδη λειτουργεί.

0
195

Κανείς δεν τον διέψευσε επειδή προφανώς όσα γράφει ισχύουν…

Τι έγραψε ο Μ. Κοττάκης - Το «καθεστώς Μητσοτάκη» ήδη λειτουργεί

Ο Δημοσιογράφος και διευθυντής της «Εστίας» Μανώλης Κοττάκης είναι σαρξ εκ της σαρκός της-συντηρητικής-«παράταξης» και δεν το κρύβει. Συνομιλεί με όλες τις πλευρές της ΝΔ και έχει καλή πληροφόρηση.

Γι’ αυτό όσα έγραψε είναι ανατριχιαστικά.

Το πρώτο: ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχεδιάζει εκλογές με την κοινωνία φιμωμένη-κατά τα πρότυπα των πιο αυταρχικών καθεστώτων του πλανήτη. Δηλαδή με παρέμβασή του επιδιώκει η Gοogle και το Facebook «να μπλοκάρουν αποκαλύψεις για τις υποκλοπές».

Δεδομένου ότι η κυβέρνηση «κάνει δουλειές» με  αυτές τις εταιρίες -και τις «διευκολύνει» να επενδύσουν στην Ελλάδα- η καταγγελία έχει και άλλες αποχρώσεις.

Η δεύτερη αποκάλυψη Κοττάκη αναφέρεται σε «δυο ανακριτές» που καλούν σε «ακρόαση» «σε ένα σκοτεινό δωματιάκι» στο υπόγειο του Μεγάρου Μαξίμου-που μετατρέπεται έτσι σε… «Κομαντατούρ»-όποιον θεωρείται ύποπτος για οτιδήποτε.

Ένας άλλος «μηχανισμός» ασχολείται με την παρακολούθηση των βουλευτών και «ζητάει τα ρέστα» για ότι γράφεται γι’ αυτούς.

Προσοχή: Δεν πρόκειται για τα πειθαρχικά όργανα του κόμματος, αλλά για παρά-κομματικές – και για την ακρίβεια παρακρατικές διαδικασίες.

Κανείς δεν διέψευσε τον Κοττάκη, επειδή προφανώς όσα γράφει ισχύουν: Ο Πρωθυπουργός επιβάλει προσωπική αστυνόμευση στο κόμμα, την κυβέρνηση και την κοινωνία.

Με άλλα λόγια…έχει ήδη εγκαταστήσει Kαθεστώς. Ως «Kυβερνήτης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here