Τι και Γιατί αποκρύπτουν οι Κυβερνητικοί; Πολλά οχήματα παραμένουν εγκλωβισμένα στην Μεσογείων.

0
253

Γιατί ασχολούνται μόνο με την Αττική Οδό…

Το μπάχαλο στην Αττική Οδό έληξε, η Κυβέρνηση έφτασε σε συμφωνία με την εταιρεία για να δοθούν 2.000 ευρώ ανά όχημα που εγκλωβίστηκε και πλέον όλος ο φιλοκυβερνητικός Τύπος προχώρησε στην επόμενη μέρα.

Όμως το πρωί της Τετάρτης πολλά αυτοκίνητα παραμένουν εγκλωβισμένα στην Μεσογείων και κανείς δεν ασχολείται μαζί τους!

Στις παρακάτω φωτογραφίες γίνεται αντιληπτό πως οι οδηγοί πολλών οχημάτων στη Λεωφόρο Μεσογείων, μην αντέχοντας την αναμονή στον χιονιά και στον παγετό, τα έχουν εγκαταλείψει με την κυκλοφορία να αποκαθίσταται σταδιακά.

Ο λόγος που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Αττική Οδό είναι απλούστατος: Για το μπάχαλο στην Αττική Οδό έχει σε μεγάλο βαθμό ευθύνη η εταιρεία και όχι η κυβέρνηση.

Δηλαδή ήταν ευθύνη της εταιρείας να μην εγκλωβιστούν τα οχήματα, οι ευθύνες της κυβέρνησης αφορούν κυρίως στην καθυστερημένη της αντίδραση σε ότι αφορά τον απεγκλωβισμό των οδηγών, αλλά και στον έλεγχο της εταιρείας, ο οποίος ήταν ανύπαρκτος.

Όπως  αποκαλύπτει  το «pronews.gr»  οι λόγοι που οι επιθέσεις των κυβερνητικών έμειναν στην Αττική Οδό έχουν να κάνουν με μπίζνα:

-Γιατί έχει ζητήσει αποζημίωση 75 εκατομμυρίων ευρώ.

-Γιατί λήγει το συμβόλαιο και θα υπάρξει διεθνής διαγωνισμός για την ανάληψη της Αττικής Οδού και η κυβέρνηση θέλει να αναλάβει μια φιλική προς αυτήν κοινοπραξία.

Αντιθέτως στην Μεσογείων και στις άλλες οδούς της Αθήνας η ευθύνη είναι αποκλειστικά της Περιφέρειας Αττικής και άρα της κυβέρνησης.

Δείτε φωτογραφίες:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here