Τουρκική Ακταιωρός επιχείρησε να εμβολίσει σκάφος του Λιμενικού στο νοτιοανατολικό Αιγαίο!

0
220

Μια Τουρκική ακταιωρός στο νοτιοανατολικό Αιγαίο, προσπάθησε να εμβολίσει ένα σκάφος του Ελληνικού Λιμενικού, σε μια ακόμη πρόκληση της Άγκυρας, την οποία έφερε στο φως το Open.

Στα πλάνα που μεταδόθηκαν, φαίνεται μια βάρκα που μετέφερε παράνομους μετανάστες και διακινητές, να βρίσκεται δίπλα στην Τουρκική ακταιωρό, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που οι Τούρκοι κάνουν τους «μεταφορείς» και στέλνουν απελπισμένους ανθρώπους στα Ελληνικά χωρικά ύδατα.

Τουρκική Ακταιωρός επιχείρησε να εμβολίσει σκάφος του Λ/Σ...Αλλά την έριξαν στα Απόνερα!! (vid) -veteranos |Εθνικά Θέματα

Μια τέτοια προσπάθεια έκαναν και στο συγκεκριμένο περιστατικό, με το σκάφος του Λιμενικού να είναι εκεί και να εμποδίζει την παράνομη είσοδο. Αυτό δεν άρεσε φαίνεται στους Τούρκους χειριστές, οι οποίοι προσπάθησαν να εμβολίσουν το Ελληνικό σκάφος.

Η εμπειρία των Ελλήνων λιμενικών απέτρεψε τα χειρότερα βάζοντας την ακταιωρό στα απόνερα, την ώρα που σύμφωνα με το Open, δύο Τουρκικά ελικόπτερα πετούσαν πάνω από τα δύο σκάφη!

Το επεισόδιο αυτό αποκαλύφθηκε λίγες ώρες μετά την παροξυσμική επίθεση του Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα με αφορμή το μεταναστευτικό.

Ο Τούρκος Πρόεδρος κατηγόρησε τη χώρα μας για «ωμότητα», «βαρβαρότητα» και «φασισμό», με αιχμές για το Ελληνικό τείχος στον Έβρο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here