Το άρωμα «Μ» στην Κρήτη.

0
324

Μετά την Αθήνα η επιχειρηματίας Χριστίνα Μήτση-Τερζάκη μαζί με τον σύζυγό της Ανδροκλή Τερζάκη παρουσίασαν το πρώτο άρωμα «Μ» της σειράς φυσικών ελληνικών προϊόντων περιποίησης προσώπου και σώματος από βότανα και λάδι ελιάς «Ο.Live» που δημιούργησε ο Ανδροκλής Τερζάκης.

Στο εξωτικό περιβάλλον του υπερπολυτελούς κι ονειρεμένου ξενοδοχείου Μήτση (το 21ο) «Mitsis Laguna resort & spa» στον Ανισαρά (το 3ο που βρίσκεται εκεί μόλις λίγα χλμ. από τη Χερσόνησο) στην Κρήτη, το νεαρό ζευγάρι υποδέχθηκε δεκάδες φίλους από την Αθήνα και την Κρήτη σε ένα λαμπερό κοκτέηλ. 

Η όμορφη καλοκαιρινή βραδιά πλημμύρισε από μυρωδιές φρεσκοκομμένου μανταρινιού, βασιλικού και lime, αφού το άρωμα «Μ» είναι φτιαγμένο από αυτά τα συστατικά και μάλιστα ταιριάζει σε γυναίκες «Madames» και άνδρες «Monsieurs», εξ ου και το «Μ» αλλά και από το αρχικό του επιθέτου Μήτση.

Ευχαριστώντας τους καλεσμένους από μικροφώνου, η Χριστίνα είπε ότι η επιλογή της Κρήτης δεν έγινε τυχαία, αλλά προς τιμήν του αγαπημένου της συζύγου Ανδροκλή δημιουργού του «Μ» και……Κρητικό, αλλά και της δικής της λατρείας για το νησί, όπως και του πατέρα της , τον οποίο θαυμάζει και έχει πρότυπο.

Το «Μ» σου αφήνει την εξωτική, ανάλαφρη σφραγίδα του ξεκινώντας από το αμπαλάζ και το μπουκάλι του , μέχρι τις σταγόνες του. H δυναμική business woman Χριστίνα Μήτση-Τερζάκη , εκτός του ότι είναι μια θαυμάσια μητέρα τριών παιδιών (που κι εκείνα συμμετείχαν στη χαρούμενη εκδήλωση) και σύζυγος, αν και ασχολείται στην οικογενειακή επιχείρηση, όπως και ο αδελφός της Σταύρος, αγαπά τη μόδα και την ομορφιά και πάντα αναζητά νέες επαγγελματικές προκλήσεις.

Έτσι ήδη έχει στο μυαλό της το «Μ2», τελείως διαφορετικό βέβαια , που σχεδιάζει να λανσάρει γύρω στα Χριστούγεννα. Αλλά και οι ιδέες της για νέα προϊόντα ομορφιάς που θα ταξιδέψουν το άρωμα της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο, είναι αστείρευτες.

Καινούργιοι στόχοι λοιπόν του Ανδροκλή και της Χριστίνας, που όταν βάλει κάτι στο μυαλό της, με τη δύναμη της θέλησής, το πετυχαίνει!

Για να δείτε τις λεζάντες των παρακάτω φωτό, κάντε κλικ πάνω στην κάθε μία ξεχωριστά:

{joomplucat:102 limit=6}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here