Το «βαθύ λαρύγγι» μέσα στην ΝΔ που κάνει τις διαρροές! Χοντρό παρασκήνιο!

0
262

Η τομεάρχης Οικονομίας της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, όπως μετέδωσε την Τρίτη 05/06/2018 το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη συνεδρίαση των τομεαρχών υποστήριξε ότι δεν υπήρξε καμία κυβέρνηση στο παρελθόν που να μη διαπραγματεύτηκε τη σύνθετη ονομασία.

Σύμφωνα όμως με αποκαλύψεις του «Antinews» ο διχασμός καλά κρατεί στο εσωτερικό της ΝΔ για το ονοματολογικό με κορυφαία στελέχη να τσακώνονται μεταξύ τους.

Η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Γιώργος Κουμουτσάκος, όπου κατά τη συνεδρίαση των τομεαρχών διαφώνησαν σε υψηλούς τόνους, με τον δεύτερο να φέρεται κατά του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά και την κ. Μπακογιάννη που έχει γνώση των όσων είχαν ειπωθεί στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης Καραμανλή πριν από το βέτο του 2008 να υψώνει την φωνή της.

Η κ. Μπακογιάννη υπενθύμισε ότι η θέση της ΝΔ είναι η σύνθετη ονομασία με νόημα επίσης ότι υπάρχουν έγγραφα και αλληλογραφία που μπορεί και να εκθέτουν πολλούς.

Ακόμη πιο ενδεικτικά της κατάστασης είναι τα εξής περιστατικά:

-Το πρώτο είναι ότι η Ντόρα τηλεφωνούσε στους πάντες και τους ζητούσε να μη γράψουν τίποτε από το θερμό επεισόδιο.

-Το δεύτερο είναι ότι υπήρξε άλλη διαρροή για το ποιο ήταν το «βαθύ λαρύγγι» που έκανε τη διαρροή για το επεισόδιο με Κουμουτσάκο. Και πολλοί έδειξαν γνωστό… όνομα της πολιτικής ιστορίας της ΝΔ…

Υ.Γ. O Γιώργος Κουμουτσάκος αδειάζει Άδωνη Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη!

«Είμαι ο πρώτος για πολλούς λόγους, ιδεολογικούς, προσωπικούς…..τα άκρα που παραπέμπουν στις πιο σκοτεινές σελίδες της Ευρωπαϊκής Ιστορίας, μου είναι ξένα, είμαι απέναντι».

{videobox}8NTeVZp8SKs{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here