Το παραμύθι της καθαρής εξόδου κατέρρευσε με το προσχέδιο προϋπολογισμού……φαντασιώνεται η ΝΔ!!

0
499

«Το κυβερνητικό παραμύθι της καθαρής εξόδου από το μνημόνιο κατέρρευσε και επισήμως σήμερα»….τονίζει η ΝΔ με αφορμή την κατάθεση του Προϋπολογισμού στη Βουλή!

Σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει πως το προσχέδιο «περιλαμβάνει τελικά και τις νέες περικοπές των συντάξεων που μόνοι τους ψήφισαν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την 01/01/19» και μάλιστα η ΝΔ εύχεται ειλικρινά, όπως λέει, στους κ.κ. Τσίπρα και Τσακαλώτο να πείσουν, έστω και την ύστατη στιγμή, την Τρόικα, να αφαιρέσει το συγκεκριμένο μέτρο από το τέταρτο άτυπο μνημόνιο που υπέγραψαν.

«Μέχρι τότε, ωστόσο, ας πάψουν να κοροϊδεύουν τους Έλληνες και ας ζητήσουν επιτέλους μια συγγνώμη από τους συνταξιούχους για το ανατριχιαστικό επιχείρημά τους ότι το ασφαλιστικό θα γίνει βιώσιμο μόνον αν αποβιώσουν» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ-1: 

-Φαίνεται ότι της διέφυγε της ΝΔ «εσκεμμένα» το γεγονός ότι το προσχέδιο προϋπολογισμού που κατατέθηκε στην Βουλή δεν περιλαμβάνει την περικοπή συντάξεων.

-Επίσης η ΝΔ δεν πήρε είδηση ότι στις διαπραγματεύσεις που γίνονται για τη μη μείωση των συντάξεων στο Εurogroup, κρίνεται θετικό το γεγονός ότι υπάρχουν δύο σενάρια προς συζήτηση για τον προϋπολογισμό.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ-2:

Χωρίς τις περικοπές στις συντάξεις και με τις εξαγγελίες Τσίπρα στη ΔΕΘ, κατατέθηκε το προσχέδιο του προϋπολογισμού σε «pdf».

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Στην αρχή έλεγαν στην ΝΔ ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην μειωθούν οι συντάξεις. Έπειτα διέδιδαν το τερατώδες, ότι η κυβέρνηση δεν θα κατέθετε τον προϋπολογισμό, προκειμένου να αποκρύψει την μείωση των συντάξεων! 

Έχουμε να κάνουμε δυστυχώς με την πλέον αντεθνική, καταστροφική και ανάξια αντιπολίτευση που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here