Το σαγηνευτικό ελληνικό νέο άρωμα «Μ» της επιχειρηματίας Χριστίνας Μήτση.

0
567

Με ευωδιές αρώματα και πολλούς καλεσμένους γέμισε ο καταπράσινος κήπος της Βρετανικής Σχολής στο Κολωνάκι. Αφορμή το λαμπερό κοκτέιλ πάρτι που παρέθεσαν η Χριστίνα Μήτση και ο σύζυγός της Ανδροκλής Τερζάκης για την παρουσίαση του πρώτου τους αρώματος «Μ», της σειράς ελληνικών προϊόντων περιποίησης από βότανα και λάδι ελιάς « Ο. Live».

Η μυρωδιά του είναι καλοκαιρινή και φρέσκια ταιριάζει και σε όλων των ηλικιών γυναίκες – Μadames- και άνδρες – Monsieurs – εξ ου και το όνομά του «Μ» (αλλά και από το επώνυμο της οικοδέσποινας).

Η ιδέα της……γέννησής του ανήκει στη δυναμική, από το σχολείο ακόμη, νεαρή εκπρόσωπο της οικογενείας Κωνσταντίνου Μήτση και επάξιας κόρης του ( θηλυκός μπαμπάς της είναι) Χριστίνας Μήτση αποφοίτου του Κολεγίου Αθηνών, με σπουδές στο Μάρκετινγκ και Δημόσιες Σχέσεις στο Deree και μεταπτυχιακά στο Πανεπιστήμιο της Βοστόνης, που ασχολείται τόσο με τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις (o όμιλος Mitsis Ηotels & Spa έχει 21 ξενοδοχεία) και τις άλλες δραστηριότητες του ομίλου Μήτση, όσο και με τον τομέα των καλλυντικών, τελευταία, δίχως να αμελεί να είναι μια θαυμάσια μητέρα για τα τρία παιδιά της και σύζυγος (αντέγραψε τη μαμά της).

Το «Μ» είναι συλλεκτικό, κυκλοφορεί μόνον σε 1.500 καλαίσθητα μπουκάλια και μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του θα προσφερθεί στον σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ.

Η Χριστίνα παρουσίασε το «Μ» ενώ προβαλλόταν και σχετικό βίντεο κι ευχαρίστησε τον πατέρα της που θαυμάζει απεριόριστα για τα επιτεύγματά του και είναι το πρότυπό της. Τα τρία χαριτωμένα παιδάκια του ζεύγους, η Σοφούλα, η Ευγενία και ο Κωνσταντίνος, συμμετείχαν κι εκείνα στη χαρά των γονιών τους.

Την κολόνια «Μ» μπορείτε να την βρείτε στα καταστήματα ΤΕΤΑ, Βέτα Τσουκαλά, SOHO- SOHO, στο Sofitel Athens Airport Mitsis Hotel & σύντομα και στα Duty Free του αεροδρομίου.

Η πλήρης σειρά περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα «Ο. Live» είναι δημιούργημα του Ανδροκλή Τερζάκη, που σαν γνήσιος Κρητικός εκτιμά, σέβεται και γνωρίζει τα αγαθά από τους καρπούς της ευλογημένης γενέτειράς του, αλλά και σαν πρωταθλητής κολύμβησης κι αργότερα ιδρυτής και δ/ντής μεγάλων spa είναι και γνώστης των ευεργεσιών που προσφέρουν.

Έτσι η εταιρία «Ο. Live» είναι το άριστο επακόλουθο για τον ίδιο αλλά και για όσους σέβονται τη φυσική ομορφιά της ζωής.

Μερικά από τα ελληνικά, φυσικά υπέροχα προϊόντα της «Ο. Live» παρουσιάζονται και στα 21 Mitsis Hotels & Spa.

Για δείτε τις λεζάντες των παρακάτω φωτό, κάντε κλικ πάνω στην κάθε μία ξεχωριστά:

{joomplucat:100 limit=6}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here