Το Twitter ΓΛΕΝΤΑΕΙ με τη συνέντευξη Μητσοτάκη στη Ράνια Τζίμα και τον Γιάννη Πρετεντέρη για το Mega.

0
407

Οι ατάκες που «προσέφερε» ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ήταν δυνατόν να μείνουν ασχολίαστες από τους χρήστες του twitter.

Η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Ράνια Τζίμα και τον Γιάννη Πρετεντέρη για το Mega δεν άργησε να γίνει trend στο twitter. Βοήθησε βέβαια σ’ αυτό και ο πρωθυπουργός με τα όσα είπε.

Με όρους και λογική social media, οι ατάκες που ξεχώρισαν από τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Mega ήταν:

-Δεν θεωρώ ότι η πανδημία έχει ξεφύγει

-Ο Τσίπρας δεν πάει στην εκκλησία ν’ ανάψει κερί

-Πίεσα τη Μέρκελ για την Τουρκία

-Να αποφασίσουμε με ποιον είμαστε, με τον νοικοκυραίο ή τον διαρρήκτη.

Ε, αυτά τα παραπάνω ήταν αρκετή τροφή για…τρολάρισμα (πχ. Γελάνε τα μπακλαβαδάκια στην Πόλη) ή άγριο κράξιμο για τα όσα ακούσαμε από τα χείλη του πρωθυπουργού.

Ιδού, μερικά μόνο, απ’ όσα γράφτηκαν…

Υ.Γ. Σκληρή απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέντευξη Μητσοτάκη.

«Εκτός τόπου και χρόνου ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι η πανδημία δεν έχει ξεφύγει, παρά τα αλλεπάλληλα ρεκόρ κρουσμάτων και με πάνω από 300 απώλειες την εβδομάδα, και ότι το σύστημα υγείας αντέχει», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Mega.

Ακολούθως προσθέτει: «Μπορεί να μην υπάρχουν διαθέσιμες ΜΕΘ σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, αλλά ο κ. Μητσοτάκης θα συνεχίσει ανέμελος να περπατάει στο τελευταίο του μίλι, ενώ ασθενείς θα πεθαίνουν πάλι εκτός ΜΕΘ. Λευκή πετσέτα και για τον εμβολιασμό, τη στιγμή που τα κρούσματα συναγωνίζονται τους εμβολιασμούς πρώτης δόσης. Μνημείο ωστόσο πολιτικού καιροσκοπισμού είναι η απάντησή του ότι στις εκκλησίες δεν μπορεί να υπάρξει έλεγχος για τεστ στους ανεμβολίαστους όπως γίνεται παντού, γιατί δεν υπάρχει υπεύθυνος».

Κλείνοντας κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «βάζει τη δυσαρέσκεια της εκλογικής του πελατείας πάνω από την ανθρώπινη ζωή. Με πολιτική δειλία, κυνισμό και ανευθυνότητα, αποδεικνύει ότι τελικά δεν έχει τον Θεό του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here