Τραπέζι με 70 άτομα έκαναν ο Μητσοτάκης και η Μαρέβα – Ποιοι πασίγνωστοι δημοσιογράφοι ήταν εκεί;

0
434

Μια από τις ειδήσεις (του Αυγούστου) που δεν πέρασε απαρατήρητη παρά την καλοκαιρινή ραστώνη ήταν το τραπέζι που έκανε στο σπίτι του στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγος του Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Με 70 καλεσμένους όπως λέει και ο «Βηματοδότης» που υπογράφει το ρεπορτάζ δεν υπήρχε περίπτωση να μη βγουν ειδήσεις!

Ανάμεσα στους καλεσμένους λοιπόν ήταν και ο Δημήτρης Καμπουράκης και εδώ είναι η είδηση, «Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του στα Χανιά με τη ΝΔ και δεχόταν ευχές για καλή επιτυχία».

Στην παρέα – σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήταν και ο Γιώργος Αυτιάς, «αλλά δεν εκδήλωσε καμία πρόθεση να πολιτευθεί»!

Διαβάστε στη συνέχεια το συγκεκριμένο απόσπασμα:

«Ήταν η πρώτη φορά εδώ και καιρό που άνοιξαν στον κόσμο το αρχοντικό τους στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα.

Είχαν προσκαλέσει περί τα 70 άτομα, ήτοι τους γαλάζιους βουλευτές της Κρήτης, άλλους (γαλάζιους επίσης) βουλευτές που έτυχε να παραθερίζουν μετά συζύγων στην Κρήτη, στελέχη των τοπικών οργανώσεων, φίλους των παιδιών τους και βεβαίως την Ντόρα Μπακογιάννη, καθώς και την Αλεξία Μπακογιάννη. 

Σε αυτό το δείπνο των 70 ατόμων φάνηκε ότι η παράδοση της οικογένειας συνεχίζεται, όπως παρατήρησε και η Ντόρα, αφού τα θρυλικά ντολμαδάκια της Μαρίκας έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους στο τραπέζι, απόδειξη ότι η συνταγή πέρασε από γενιά σε γενιά. 

Αλλά όταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσκαλεί σε δείπνο 70 πολιτικά πρόσωπα είναι αδύνατον να μην υπάρξουν πολιτικές ειδήσεις…….

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στα Χανιά ο δημοσιογράφος Δ. Καμπουράκης και όλοι του ευχήθηκαν «καλή επιτυχία». Του ευχήθηκε και η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία δεν αποκλείει την πιθανότητα να βρεθεί και αυτή υποψήφια στα Χανιά…….

{videobox}gjNx8ozcAt4{/videobox} 

Ο έτερος δημοσιογράφος που ήταν στο δείπνο μαζί με τη σύζυγό του, ο Γιώργος Αυτιάς, δεν εκδήλωσε καμία πρόθεση να πολιτευθεί».

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here