Τρεισήμισι ώρες απαντούσε ο Αλέξης Τσιπρας σε ερωτήσεις στη ΔΕΘ.

0
195

Από τις μεγαλύτερες σε χρονική διάρκεια συνεντεύξεις που έχουν δοθεί στην ιστορία της ΔΕΘ.

Στο τέλος αναγκάστηκαν να συντομευόσουν καθώς θα έχαναν το αεροπλάνο για την Αθήνα, όπως εξήγησε και ο ίδιος ο Αλέξης Τσιπρας ενώ ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύτηκε αν κάποιο ενημερωτικό μέσο έμεινε χωρίς ερώτηση να στέλλει την ερώτηση του στο γραφείο τύπου ώστε  να του απαντηθεί.

Απίστευτο κι όμως αληθινό….

Η ερώτηση του Documento που «έθαψαν» τα κανάλια βάζοντας διαφημίσεις.

Το Documento την περασμένη βδομάδα, κόπηκε (μαζί με άλλα αντικυβερνητικά ΜΜΕ) από τις ερωτήσεις που έπρεπε να παραθέσουν στον Πρωθυπουργό στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Σήμερα, κι ενώ τα κανάλια (όχι όλα) πανελλαδικής εμβέλειας, μετέδιδαν ζωντανά την συνέντευξη τύπου, όταν έφτασε η σειρά του δημοσιογράφου του Documento, Δημήτρη Χατζηνικόλα, για να θέσει ερώτηση στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, αμέσως διέκοψαν την σύνδεση και επέστρεψαν σε κανονική ροή προγράμματος.

Ενδεικτικό παράδειγμα ο Alpha…

Τα κανάλια που συνέχισαν την μετάδοση ήταν το Open και φυσικά η ΕΡΤ. Να θυμίσουμε ότι την περασμένη βδομάδα, χωρίς ανάσα, μετέδωσαν σχεδόν ολόκληρη την συνέντευξη Μητσοτάκη.

Αν αυτό δεν είναι «μαύρο»…τότε τι είναι; Ίσως να φοβόντουσαν ερώτηση που είχε ανάλογη απάντηση από τον Αλέξη Τσίπρα, που θα εξέθετε τον πρωθυπουργό.

Την προηγούμενη βδομάδα, ο Μητσοτάκης δεν επέτρεψε ερώτηση στο Documento. Σήμερα που κάναμε ερώτηση στον Τσιπρα, τα κανάλια διέκοψαν για διαφημίσεις για να μην ακουστεί η ερώτηση για το Πόθεν Εσχες Μητσοτάκη.

Εσύ ο Αριστερός ή Δεξιός, ο πολίτης που θέλει να ξέρει, το ανέχεσαι;

Ολόκληρη η συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσιπρα στη ΔΕΘ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία εξέφρασε την πεποίθησή του για νίκη του κόμματος στις κάλπες και υπογράμμισε την αναγκαιότητα για μία «προοδευτική κυβέρνηση» με συγκεκριμένη στόχευση και πολιτικές που θα έχουν στόχο την κοινωνική συνοχή.

«Αν τολμά ο κ. Μητσοτάκης ας προκηρύξει εκλογές», είπε ο Αλέξης Τσίπρας για να προσθέσει ότι «την επομένη των εκλογών ο καθένας και η καθεμιά θα αναλάβει τις ευθύνες του».

«Και τα κόμματα και οι άνθρωποι αν δεν αλλάζουν, γίνονται μνημεία του εαυτού τους», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να διευκρινίσει ότι «δεν θέλω να είμαι μνημείο του εαυτού μου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here