Τρομερή Καταγγελία: Δεν έδιναν νερό σε εθελοντές πυροσβέστες!

0
380

Σε μια ιδιαίτερα σοβαρή και καταγγελία προχώρησε ένας πολίτης στα Βασιλικά Ευβοίας που μέχρι και σήμερα δίνουν μάχη με τις αναζωπυρώσεις.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του αλλά και στο βίντεο που κατέγραψε απευθυνόμενος στον πυροσβέστη που καταγγέλλει για δολιοφθορά, ο ίδιος εμπόδισε όχημα εθελοντών να τροφοδοτηθεί με νερό και να επιχειρήσει στα πύρινα μέτωπα.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Αρχικά ήταν μια φήμη και δεν πίστευα στα αυτιά μου, τελικά όμως είναι αλήθεια! Λίγα λόγια για το νερό:

Από την πρώτη μέρα στα Βασιλικά είχαμε πρόβλημα με το νερό. Στην αρχή πήγαν τα οχήματα να πάρουν από το νερό του δικτύου το οποίο ήταν ήδη ανεπαρκές.

Μετά έγινε προσπάθεια να τροφοδοτηθούν οι υδροφόρες (άρα και τα πυροσβεστικά) από την δεξαμενή (100κ.μ.) στον ξεροπόταμο, πράγμα αδύνατο λόγο κατασκευής της.

Φτιάξαμε λοιπόν μια αυτοσχέδια πατέντα από μια ποτιστική μηχανή από τρακτέρ. Τελειώνει η δεξαμενή (100κ.μ.) πήγαμε σε άλλη πάνω στον προφήτη Ηλία. Πάλι λάθος κατασκευή, πάλι πατέντες!

Τελειώνει και αυτή μεταφερόμαστε σε πισίνα(200κ.μ.) της παραλίας Βασιλικών. ΠΟΤΕ δεν ρώτησε κανένας από την πυροσβεστική τι γίνεται με το νερό και ΠΟΤΕ δεν ΕΙΔΑΜΕ κανεναν από το Δασαρχείο.

Εχθές λοιπόν το βράδυ ξημερώματα ήρθε στην περιοχή μας να επιχειρήσει ένα εθελοντικό πυροσβεστικό όχημα. Πρόκειται για τον «Τυφώνα»  ένα όχημα μια έναν μικρό γερανό που ανεβάζει ψηλά το νερό και το σκορπάει μπροστά του σε πολύ μεγάλη απόσταση σαν βεντάλια.

Χωράει 8 κυβικά νερό ενώ τα μεγαλύτερα της πυροσβεστικής που επιχείρησαν στην περιοχή μας χωράνε 5 κυβικά και τα περισσότερα 1-2 κυβικά. Πραγματικά ζηλευτό!

Ο “κύριος” που θα δείτε στο βίντεο είναι κάτοικος Βασιλικών. Κρύβεται πίσω απο το ντοσιέ να μην δούμε την φάτσα του αλλά τον ξέρουμε όλοι και αυτόν και την γυναίκα του! Πήγε λοιπόν στις 3-4 τα ξημερώματα και ενώ οι υδροφόρες τροφοδοτούσαν τον «τυφώνα» έβγαλε την μάνικα και σταμάτησε τον ανεφοδιασμό.

«Το νερό δεν είναι για εσάς είναι για την πυροσβεστική»… είπε!

Δείτε το εξοργιστικό βίντεο εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here