Τόσκας προς Βενιζέλο: Ήξερες τα πάντα για το σκάνδαλο των υποβρυχίων!

0
249

«Κάρφωσε» τον Ευάγγελο Βενιζέλο για τα υποβρύχια και τη «λίστα Λαγκάρντ» ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Οι δύο άρχισαν να λένε στη Βουλή ότι γνωρίζονται από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και στον διάλογο που ακολούθησε ο πρώην αντιπρόεδρος της συγκυβέρνησης Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ τού είπε ότι τον θυμάται «έξω από το γραφείο του Π. Μπεγλίτη στο Πεντάγωνο».

«Ήμουν διευθυντής του γραφείου του κ. Μπεγλίτη» του υπενθύμισε ο κ. Τόσκας. «Ως διευθυντής είχατε άποψη για τις μεταθέσεις των στρατιωτικών και δεν γνωρίζετε την τύχη του Στ. Σταυρόπουλου (τέως επικεφαλής στις Εσωτερικές Υποθέσεις);»……ρώτησε ο Βενιζέλος.

«Εσείς γνωρίζατε κάθε γραμμή της συμφωνίας για τα υποβρύχια, εγώ όχι» του απάντησε δηκτικά ο κ. Τόσκας, λέγοντας ότι «δεν θέλω να μιλήσω για στικάκια και υποβρύχια»!

Εκείνη τη στιγμή εξερράγη ο Βενιζέλος, ο οποίος άρχισε να φωνάζει:

«Είστε θρασύς και πολιτικά ανήθικος και λόγω της τυχοδιωκτικής διαδρομής που ακολουθήσατε. Δεν έχετε κανένα σεβασμό, παρεμβαίνετε αντιθεσμικά και έρχεστε εδώ με ύβρεις και υπαινιγμούς».

Υ.Γ. ΒΙΝΤΕΟ: Άγριο καυγά με βαριά υπονοούμενα εκατέρωθεν είχαν ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Τόσκας και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here