ΥΠΕΡΒΗΚΑΤΕ τα όρια κυρία Σακελλαροπούλου…του Παναγιώτη Αποστόλου.

0
450

Είναι επιβεβλημένο για μια σοβαρή Πολιτεία που θέλει να σέβεται τον εαυτό της και πολύ περισσότερο να την σέβονται τα άλλα κράτη, να παραθέτει πανάκριβα γεύματα στους φιλοξενούμενούς της, αρχηγούς κρατών και άλλους υψηλά ιστάμενους επισήμους, οι οποίοι συμμετέχουν σε επίσημες προσκλήσεις του Ελληνικού κράτους, όπως οι συμμετέχοντες των εορταστικών επετειακών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821!

Όμως είναι άλλο αυτό και είναι άλλο η Υπέρ-Προβολή του τιμητικού γεύματος που παρέθεσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στους υψηλούς ξένους προσκεκλημένους!

Μια Υπέρ-Προβολή του γεύματος που επιμελήθηκε ο διεθνούς φήμης αρχιμάγειρας Λευτέρης Λαζάρου και που είχε ως:

-Πρώτο πιάτο μπισκότο ζυμωμένο με μελάνι σουπιάς, κρέμα λευκού ταραμά και αυγά ψαριού. Στο οποίο γεύμα θα ακολουθούσε σούπα, που θα ήταν κακαβιά με ψάρι πεσκανδρίτσα από την Εύβοια με σέλινο, μυρώνια, καυκαλήθρες και λάδι Καλαμάτας.

-Όπου θα ακολουθούσε το Δεύτερο πιάτο που θα περιείχε κιμά γαρίδας σε ζωμό θαλασσινών και θα ήταν τυλιγμένος σε φύλλο λάχανου αρωματισμένου με κιτρινόριζα και κρόκο Κοζάνης!

-Στη συνέχεια θα ακολουθούσε φιλέτο χριστόψαρου με πουρέ από χειμωνιάτικες ρίζες και τοματίνια Κρήτης.

-Τέλος, για Επιδόρπιο θα υπήρχαν προϊόντα της Ελληνικής γης και ειδικότερα λευκή σοκολάτα και μαστίχα Χίου και κρέμα αρωματισμένη με μπαχαρικά με φιστίκια Αιγίνης, ενώ τα κρασιά θα ήταν λευκά αλλά και γλυκός κόκκινος «Αποσπερίτης»  από την Οινοποιητική Λειψών!

Όλα τα παραπάνω είχαν ως ρεπορτάζ τα Συστημικά ΜΜΕ!

-Όταν ο Ελληνικός λαός στις ημέρες μας έχει γονατίσει από τα Κατοχικά Μνημόνια,

-Όταν τα συνεχή Lockdown έχουν διαλύσει οικογενειακές επιχειρήσεις με τα λουκέτα στα μαγαζιά να είναι αναρίθμητα,

-Όταν ο Ελληνικός λαός ζει με τα επιδόματα,

η Ελληνική Πολιτεία διαφημίζει μέσω των ΜΜΕ της αυτά τα Λουκούλλεια γεύματα!

Αλλά και σε καλές οικονομικές περιόδους για τον Ελληνικό λαό, τα περισσότερα από τα παραπάνω εδέσματα, είναι άγνωστα στις περισσότερες Ελληνικές οικογένειες!

Έτσι ναι μεν να δημιουργήσει η Ελληνική Πολιτεία καλή και ευχάριστη εντύπωση στους ξένους φιλοξενούμενούς της, αλλά βρε παιδί μου, όχι και να προκαλεί κατά αυτόν τον τρόπο τον Ελληνικό λαό σε μια εποχή που πένεται και δυστυχεί!

Γιατί σε όλα τα θέματα υπάρχουν όρια και εσείς κυρία Σακελλαροπούλου για άλλη μια φορά τα ξεπεράσατε!! Λουκούλλειο το διαφημιζόμενο γεύμα στο Προεδρικό Μέγαρο…

Σε συνέχεια των όσων λέγω παραπάνω, βρήκα αξιόλογη και εύστοχη και την ανάρτηση της κ. Λέττας Καλαμαρά και σας την παραθέτω παρακάτω:

«Ξεπερνάει κάθε όριο η σημερινή υποκρισία γηγενών και αποικιοκρατών που έχουν επιδοθεί σε φιέστες και δεξιώσεις της ντροπής. Είναι οι ίδιοι που χθες και αύριο σιωπούν στο βιασμό της Ελλάδας με την υποθήκη της για 100 χρόνια ακόμα μέσω ΤΑΙΠΕΔ, με την πολιτική δειλία απέναντι στην Τουρκία και με τον κρυφό καγχασμό και συνέργειά τους στην κατάκτηση της Ελλάδας από τους αλλοδαπούς.

Οι ίδιοι που μεταξύ κιμά της γαρίδας, κροκοδείλια δάκρυα και πομπώδεις δηλώσεις, θεωρούν τον ελληνικό λαό ως ιθαγενείς που τη διαχείρισή του έχουν διορισμένοι, έναντι προμήθειας, ντόπιοι κοτζαμπάσηδες.

Αυτοί είναι που ανέχονται μισθούς και συντάξεις πείνας, παροχή νοσοκομειακής περίθαλψης σε ράντζα, αποικιοκρατικές αποκρατικοποιήσεις δημόσιας περιουσίας, συμβάσεις μίζας, παρά-παιδεία και μία Ελλάδα ελαττωματικής Δημοκρατίας.

Χιλιάδες οι οπαδοί τους που για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι η διατήρηση της εξουσίας και διαχείριση των ευρωπαϊκών επιδοτήσεων και ο αποκλεισμός της αντίπαλης πολιτικής πλευράς που μόνο σκοπό έχει και αυτή με τη σειρά της τη λεηλασία της Ελλάδας και τούμπλαλιν πάλι. Για αυτή την Ελλάδα τρώνε γαρίδες οι επίσημοι και παρελαύνουν οι πολεμιστές μας, άραγε;»!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here