Υποκλοπές και Πολιτικό Χάος «σπρώχνουν» τον Κ. Μητσοτάκη σε εκλογές άμεσα: Για να «τελειώνουν» από αυτόν.

0
237

Σε στενό κλοιό ο Πρωθυπουργός!…

Ο Πολιτικός χρόνος του Κ. Μητσοτάκη πλησιάζει προς το τέλος του με τις Εθνικές Εκλογές να διεξάγονται το αργότερο σε 7 μήνες από σήμερα, αλλά όμως όσοι τον στήριζαν μέχρι τώρα όπως επιχειρηματίες και στελέχη της ΝΔ θέλουν να τον δουν να «τελειώνει» άμεσα.

Φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ ιδιοκτησίας των παραπάνω επιχειρηματιών αλλά και στελέχη της ΝΔ που βλέπουν το κόμμα να καταρρέει,  με τελικό αποτέλεσμα που θα συγκρίνεται με αυτό του Α. Σαμαρά του 2012, τον «σπρώχνουν» σε εκλογές εδώ και τώρα παραμυθιάζοντας τον ότι μπορεί να κερδίσει ενώ γνωρίζουν τι θα συμβεί, αλλά στην πραγματικότητα θέλουν να απαλλαγούν από αυτόν που αποκαλούν «πρόβλημα» το συντομότερο δυνατό.

Το σκάνδαλο των Υποκλοπών των επικοινωνιών ήταν η αφορμή για να τελειώνουν από αυτόν.

Άλλωστε τα κονδύλια του προγράμματος του Ταμείου Ανάκαμψης έχουν ήδη μοιραστεί και η χρησιμότητα του Κ. Μητσοτάκη έχει λήξει.

Και αν ήταν, όπως αρχικά είχε φωτογραφήσει το «pronews.gr», ο Β. Βαρδινογιάννης που δήλωνε εξοργισμένος από την παρακολούθηση του τώρα είναι και ο Ε. Μαρινάκης που επιβεβαιώνει ότι οι πρώτοι που τίθενται σε παρακολούθηση είναι οι φίλοι της κυβέρνησης.

Επαναλαμβάνουμε ότι τα όσα έχουν αποκαλυφθεί από τις υποκλοπές δεν είναι ούτε το 5% των όσων έχουν βγει και έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις.

Το κακό για τον Κ. Μητσοτάκη είναι ότι και οι Βρυξέλλες θέλουν μια «άλλη λύση». Θα πάει σε εκλογές; Αν δεν αρχίσουν να του παίρνουν βουλευτές, όχι ότι δεν είναι «χαμένος» από χέρι όποτε και αν γίνουν, θα προσπαθήσουν να εκμεταλλεύονται και την τελευταία ημέρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here