ΧΑΜΟΣ με την Κρυφή Βίλα του Ζελένσκι στην Ιταλία!

0
208

Σε Κυπριακή «οφσόρ»…καταγγελίες για Ρώσους πελάτες!

«Η βίλα δεν νοικιάστηκε σε άτομα ρωσικής υπηκοότητας επειδή έχουμε ένταλμα από το ακίνητο που μας απαγορεύει κατηγορηματικά να το κάνουμε. Μπορούμε να νοικιάσουμε σε οποιονδήποτε, αρκεί να είναι άλλης εθνικότητας: Ευρωπαίοι, Αμερικανοί κ.ο.κ.…».

Έτσι απαντά ο Κλαούντιο Σαλβίνι, ο κτηματομεσίτης της Real Estate Forte dei Marmi Villas, που διαχειρίζεται την «οφσόρ» βίλα του Ουκρανού Προέδρου Βολοντιμίρ Ζελένσκι, έπειτα από το πρωτοσέλιδο Ιταλικής εφημερίδας που θέλει την βίλα να έχει νοικιαστεί σε ζάπλουτους Ρώσους τουρίστες!

Το δημοσίευμα προκάλεσε κύμα οργής στην Ιταλία, ειδικά από τους επαγγελματίες του τουρισμού, που καταγγέλουν ότι ενώ στους ίδιους απαγορεύεται να δέχονται ρώσους τουρίστες, ο Ζελένσκι δεν έχει πρόβλημα να νοικιάζει τη βίλα του σε εαυτούς «το τηλέφωνό μου χτυπάει από τις 8 το πρωί»…λέει ο μεσίτης, καταδεικνύοντας τις διαστάσεις που έχει πάρει η υπόθεση.

Ο μεσίτης μίλησε στην La Stampa ισχυριζόμενος ότι αυτό που ανέφερε η εφημερίδα Il Tirreno δεν είναι αλήθεια. «Αυτό που γράφτηκε είναι fake news. Η βίλα νοικιάστηκε σε ένα ζευγάρι για το καλοκαίρι, δεν μπορώ να σας πω αν μένουν στο Λονδίνο ή όχι.

Το συμβόλαιο έγινε σε έναν άνδρα. Και τώρα είναι ήδη ξενοίκιαστη, οπότε επιστρέφει ξανά στην αγορά. Αν θέλετε να το νοικιάσετε, μπορείτε να το κάνετε » υπογραμμίζει ο μεσίτης, χωρίς όμως να πείθει.

Το γαϊτανάκι των οφσόρ του Ζελένσκι

Η εν λόγω βίλα της Vittoria Apuana «είναι εγγεγραμμένη σε μια ιταλική εταιρεία που ανήκει σε μία άλλη εταιρεία με έδρα την Κύπρο που φαίνεται να ανήκει στη σύζυγο του Ζελένσκι, η οποία μας έδωσε εντολή να νοικιάσουμε τη βίλα με αυτή τη ρήτρα, όχι Ρώσους» συνεχίζει ο πράκτορας Salvini.

«Ίσως κάποιος που περνούσε να κρυφάκουσε κάποιον να μιλάει ρωσικά και να υπέθεσε ότι υπήρχαν Ρώσοι στο σπίτι. Όμως, το αρνούμαι κατηγορηματικά. Ίσως ήταν καλεσμένοι, αλλά όχι αυτοί που νοίκιαζαν».

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που εκθέτει τον Ζελένσκι

Για λίγες μέρες στη Versilia κυκλοφορούσε η είδηση ​​ότι ένα φερόμενο ζευγάρι Ρώσων είχε νοικιάσει τη βίλα στο Forte dei Marmi του Ουκρανού ηγέτη Ζελένσκι, η υπόθεση όμως έλαβε μεγάλες διαστάσεις έπειτα από το δημοσίευμα της Il Tirreno.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, είχε γίνει διαπραγμάτευση με κάποιους Κορεάτες τουρίστες που ήταν διατεθειμένοι να το νοικιάσουν τον Αύγουστο μεταξύ 50 και 70 χιλιάδων ευρώ. Η συμφωνία, ωστόσο, θα ακυρωνόταν. Και θα γινόταν συμφωνία με το ζευγάρι των Ρώσων που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο.

Ο κτηματομεσίτης όμως αρνείται και αυτή την υπόθεση «Δεν μπορώ να προσθέσω κάτι άλλο, και για ζητήματα απορρήτου, αλλά τα όσα αναφέρονται δεν ισχύουν» καταλήγει.

Ο δήμαρχος του Forte dei Marmi, Bruno Murzi δεν γνώριζε ότι η βίλα ανήκε στον Ζελένσκι

Ο ιστότοπος της εφημερίδας «La Repubblica» αναφέρει επίσης το σχόλιο του δημάρχου του Forte dei Marmi, Bruno Murzi, ο οποίος, μιλώντας για τη βίλα στο επίκεντρο των φημών στη Versilia, είπε:

«Δεν είχαμε καμμιά γνώση και ειλικρινά μέχρι το ξέσπασμα του πολέμου, η μόνη πληροφορία που είχαμε για τη βίλα, η οποία βρίσκεται στην περιοχή Villa Apuana, είναι ότι ανήκε σε εταιρεία».

Το δημοσίευμα που καίει τον Ζελένσκι

Ο Ζελένσκι κάνει τις επενδύσεις του στην Ιταλία να αποδώσουν. Πήρε 50 χιλιάδες ευρώ, μόνο για τον μήνα Αύγουστο, για το ενοίκιο της πολυτελούς βίλας του στο Forte dei Marmi. Αυτή είναι η αμοιβή που συμφωνήθηκε με το πρακτορείο για τη διαμονή δύο Ρώσων τουριστών. Ο Ουκρανός πρόεδρος όμως, είχε προτρέψει τους Ιταλούς να μην φιλοξενούν τουρίστες από τη Μόσχα.

Το δημοσίευμα με την φωτογραφία από το εσωτερικό της βίλας

Η είδηση ​​του ζευγαριού Ρώσων που θα νοίκιαζε τη βίλα του Ουκρανού ηγέτη, κυκλοφορούσε εδώ και λίγες μέρες στη Βερσίλια και μεταδόθηκε από το Tyrrhenian Sea, το οποίο γράφει για μερικές φωτογραφίες που εμφανίστηκαν στα social media που απεικονίζουν Ρώσο τουρίστα στο πάρκο της βίλας, στη Vittoria Apuana.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here