ΧΑΜΟΣ στον αέρα των Ράδιο Αρβύλα με την περιγραφή του Αντώνη Κανάκη για το πως ο Κυριάκος κυνηγούσε τον Μπάιντεν για να βγάλει σέλφι.

0
320

Το συγκεκριμένο βίντεο το εντοπίσαμε στο twitter και το στείλαμε στους ράδιο Αρβύλα καθώς ήταν ταμάμ για την συγκεκριμένη εκπομπή.

Οι ράδιο Αρβύλα δέχτηκαν την πρόσκληση του «Olympia.gr» και πρόβαλαν το βίντεο πριν το επίσημο τοπ επικαιρότητας, ευχαριστώντας το «Olympia.gr»  που τους το πρότεινε.

Η περιγραφή του Αντώνη Κανάκη ήταν κάτι παραπάνω από συγκλονιστική και θα την ζήλευαν ακόμη και κορυφαίοι εκφωνητές ποδοσφαιρικών αγώνων. Περιγράφει λοιπόν την είσοδο του Μπάιντεν στη σύνοδο κορυφής όπου χαιρετάει τον Ερντογάν και τον Μακρόν και αγνοεί τον Μητσοτάκη. Μάλιστα ο Μπάιντεν στη συνέχεια χαιρετάει και μια γοητευτική κυρία στη δεύτερη σειρά αλλά όχι τον Μητσοτάκη.

Στη συνέχεια ο Μητσοτάκης βάζει σε εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο, να μπει μπροστά στον Μπάιντεν ώστε να αναγκαστεί να τον χαιρετήσει. Όμως λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο καθώς Μακρόν και Μπάιντεν φυγαδεύουν τον Μπάιντεν.

Όλο ακούμε για τον Ερντογάν που και καλά είναι απομονωμένος, αλλά τελικά άλλος είναι.

Υ.Γ. ΧΑΜΟΣ, ο Κώστας Βαξεβάνης αναρωτιέται για την Σύνοδο Κορυφής: Ο Μητσοτάκης ήταν εκεί;

Σε ανάρτηση του ο Κώστας Βαξεβάνης σχολιάζει:

Ισπανία και Πορτογαλία κατάφεραν να εξασφαλίσουν το δικαίωμά τους να πάρουν μονομερή μέτρα για να αντιμετωπιστεί η αισχροκέρδεια και τα προβλήματα με τις τιμές στην ενέργεια. Ο Μητσοτάκης ήταν εκεί; Ζήτησε και δεν του έδωσαν; Πίεσε; Τον πίεσαν; Όλη η Ελλάδα περιμένει απαντήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here