Χρώμα και Άρωμα Καθαράς Δευτέρας στο Πάρκο Παπανδρέου στη Νέα Ερυθραία.

0
632

Από το χρώμα και το άρωμα της Καθαράς Δευτέρας πλημμύρισε το Πάρκο Παπανδρέου στη Νέα Ερυθραία στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Κηφισιάς για να γιορτάσει μαζί με τους πολίτες τα Κούλουμα.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης με την ατόφια λαϊκή φωνή του χάρισε μοναδικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους!

Το Χορευτικό του Δήμου Κηφισιάς με τις υπέροχες παραδοσιακές στολές, έστησε ατελείωτο χορό! Οι μικροί μας φίλοι ανακάλυψαν πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες!

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος ως οικοδεσπότης της εκδήλωσης υποδέθηκε τους πολίτες, συνομίλησε μαζί τους και αντάλλαξαν ευχές.

Οι υπάλληλοι του Δήμου εργάστηκαν συστηματικά και αποτελεσματικά για να καλύψουν όλες τις ανάγκες των πολιτών και να μοιράσουν χιλιάδες μερίδες σαρακοστιανών μεζέδων!

Δύο τεράστια καζάνια με φασολάδα, πολλά κιλά χαλβάδες και τουρσιά, αμέτρητες λαγάνες και άφθονο κρασί κατανάλωσαν οι χιλιάδες «πιστοί» των εθίμων, το πρωί της Καθαρής Δευτέρας στο Πάρκο Αντρέα Παπανδρέου στη Νέα Ερυθραία.

Αλλά εκτός από τα άφθονα σαρακοστιανά που όπως και να το κάνεις κάποια στιγμή τελειώσανε, το κέφι ήταν αυτό που έμεινε ανεξάντλητο μέχρι το τέλος της γιορτής, αργά το μεσημέρι.

Σε αυτό συνετέλεσε ο λαϊκός βάρδος,  Γιώργος Μαργαρίτης, που για δεύτερη χρονιά ξεσήκωσε με τα τραγούδια του να χορέψουν, σχεδόν όλους όσους βρέθηκαν στο πάρκο.

Και όταν λέμε όλους το εννοούμε αφού εκτός από τους χιλιάδες συμμετέχοντες στο πανηγύρι, βρέθηκαν μαζί τους και όλοι οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι αλλά και  πολλοί Σύμβουλοι, οι οποίοι, συμμετείχαν στο γλέντι με διάφορους τρόπους, χορεύοντας, πίνοντας και κυρίως συζητώντας.

Άλλωστε τι πιο όμορφο να συμμετέχεις στην κοινωνική ζωή του τόπου ενεργά είτε αυτή είναι λύπη είτε χαρά.

Υπήρξαν βέβαια και τα αναμενόμενα σχόλια, ότι το κέφι το κάνουν οι άνθρωποι και δεν χρειαζόταν να πληρώσουν γνωστό καλλιτέχνη, ότι θα μπορούσαν να παίξουν μουσική κάποιοι από τους Κηφισιώτες.

Ας μην ξεχνάμε όμως ότι ο Γιώργος Μαργαρίτης είναι Κηφισιώτης και ότι πολλοί από όσους έφτασαν στο πάρκο, πήγαν για να ακούσουν τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη.

Μια εξαιρετική εκδήλωση πλούσια, απλή και ΚΑΘΑΡΗ όπως αρμόζει στην ΗΜΕΡΑ!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here