Ψάχνουν Βορειοελλαδίτη Πολιτικό για να ηγηθεί νέας Πολιτικής Κίνησης που θα εκτοπίσει τον Μητσοτάκη.

0
714

Ψάχνουν ισχυρή πολιτική προσωπικότητα ικανή να ηγηθεί ενός νέου κόμματος στον ευρύτερο χώρο του πατριωτικού κέντρου που θα μπορεί να συσπειρώσει μεγάλο ποσοστό δυσαρεστημένων από τη Ν.Δ.

Η Πολιτική Κίνηση δεν φιλοδοξεί να είναι ένα ακόμη κόμμα διαμαρτυρίας με ημερομηνία λήξης αλλά μια πολιτική κίνηση που θα ενώνει την ξεχασμένη από το Αθηνοκεντρικό κράτος υπόλοιπη Ελλάδα με στόχο να καλύψει το κενό ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ που αδυνατεί να καλύψει πλέον το ΠΑΣΟΚ που απέμεινε.

Η δημιουργία ενός τέτοιου κόμματος ήταν καιρό τώρα η επιθυμία πολλών στη βόρειο Ελλάδα και οι εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου προσφέρουν πλέον το πάτημα για το ξεκίνημα του.

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι η Θεσσαλονίκη έβαλε στην ουσία την Ένωση Κέντρων το 2015 στη Βουλή γεγονός που δείχνει ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος ειδικά τώρα που οι δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι είναι περισσότεροι και πιο συσπειρωμένοι.

Υ.Γ. Ανεπιθύμητοι οι υπουργοί στη Βόρειο Ελλάδα. Δεν μπορούν ούτε καφέ στο καφενείο να πιουν.

Το κατάφερε και αυτό ο Μητσοτάκης. Στα καλά καθούμενα να μην μπορούν οι υπουργοί του να μπουν ούτε σε ένα καφενείο να πιουν μια γκαζόζα.

Οδηγίες να αραιώσουν τις δημόσιες εμφανίσεις τους σε πόλεις της βόρειας Ελλάδος δέχονται οι βουλευτές της ΝΔ μετά τα πρόσφατα επεισόδια σε ομιλία υπουργού στην Ημαθία.

Χαρακτηριστικές είναι οι σκηνές με τον κύριο Μάκη Βορίδη χθες στην Ημαθία, τον νόμο του Χρυσοχοΐδη, που έτρεχε για να μην φάει ξύλο σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here