Ψήφισαν και τα δέντρα: Σοβαρό περιστατικό νοθείας στις εκλογές της Κεντροαριστεράς!

0
294

Ψήφισαν και τα «δέντρα» στις εκλογές της κεντροαριστεράς στο Τρίκερι και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η Επιτροπή Αλιβιζάτου ακύρωσε τις εκλογές καθώς έκανε δεκτή ένταση του κ. Ανδρουλάκη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Επιτροπή ζήτησε τα χρήματα… που συγκεντρώθηκαν από τις εκλογές τα οποία αντιστοιχούσαν σε 327 ευρώ, αλλά ο υπεύθυνος του εκλογικού κέντρου, αυτό-διοικητικός παράγοντας της περιοχής, δήλωσε πως δεν υπήρχε ούτε ένα ευρώ.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες αποκάλυψε και στον υπεύθυνο της Επιτροπής στην Αθήνα ότι στο Τρίκερι εφαρμόστηκε ένα πρωτόγνωρο σύστημα καθώς οι «ψηφοφόροι» δεν ήταν παρόντες στη διαδικασία, αλλά τους καλούσαν στο τηλέφωνο, έδιναν τον αριθμό της ταυτότητάς τους και τους περνούσαν ως ψηφοφόρους στο σύστημα.

Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα που προξένησαν επίσης εντύπωση λόγω του αριθμού προσέλευσης στο Τρίκερι ψήφισαν 109 άτομα και έλαβαν:

-Ανδρουλάκης 20, Γάτσιος δύο, Γεννηματά 74, Θεοδωράκης τέσσερις, Καμίνης τέσσερις, Μανιάτης ένα, Πόντας δύο, Τζιώτης ένα, ένα λευκό. 

Υπολογίζεται από τους υπεύθυνους των εκπροσώπων των υποψηφίων αρχηγών πως παρουσία στην κάλπη δεν είχαν περισσότερα από 40 άτομα, ενώ σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά τα χρήματα από τις εκλογές καταβλήθηκαν μετά από την παρέμβαση της Επιτροπής.

Το κουβάρι ξετυλίχτηκε μόλις ζητήθηκαν τα χρήματα και η Επιτροπή Αλιβιζάτου επικοινώνησε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες με τον αυτό-διοικητικό παράγοντα για του επισήμανε πως όσα συνέβησαν είναι ντροπή και ξευτελίστηκαν οι διαδικασίες. 

Η ένσταση έγινε δεκτή, η κάλπη ακυρώθηκε και αναμένεται να εκδοθεί απόφαση σύμφωνα με την οποία πιθανότατα δεν θα διεξαχθούν εκλογές δευτέρου γύρου στο Τρίκερι.

Πηγή: e-thessalia.gr

Υ.Γ. Ο Φορέας μπρρρρρ……..

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here