«Ψευδαισθήσεις»

0
392

Η νεαρή Αμερικανίδα συγγραφέας Έϊπριλιν Παικ έγραψε το βιβλίο «Ψευδαισθήσεις» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη.

…..«Δεν κάνω περιπολίες, δεν πάω σε καταδιώξεις, είμαι απλώς η σκιά σου. Εσύ ζήσε κανονικά τη ζωή σου. Κι εγώ θα είμαι υπεύθυνος για την ασφάλειά σου», είπε ο Ταμάνι και απομάκρυνε μια μπούκλα από το πρόσωπό της.

«Ή θα πεθάνω στο καθήκον». Σχεδόν ένας χρόνος πέρασε από τότε που η Λόρελ ζήτησε από τον Ταμάνι να φύγει από τη ζωή της. Αν και η καρδιά της ακόμα πονούσε, η Λόρελ ήταν σίγουρη για την απόφασή της να επιλέξει τον Ντέιβιντ. 

Πάνω όμως που η ζωή της άρχισε να ξαναβρίσκει τους φυσιολογικούς της ρυθμούς, η Λόρελ αντιλαμβάνεται ότι καραδοκεί ένας άγνωστος και σκοτεινός εχθρός. Για ακόμα μια φορά, η Λόρελ θα αναγκαστεί να στραφεί στον Ταμάνι για να την προστατεύσει και να την καθοδηγήσει, αφού ο κίνδυνος που απειλεί το Άβαλον ξεπερνάει κάθε φαντασία.

Και για πρώτη φορά, η Λόρελ αρχίζει να έχει αμφιβολίες για το αν θα κατορθώσει τελικά να επιβιώσει ο νεραϊδόκοσμος……

Βιογραφικό Συγγραφέα

Η Έιπριλιν Πάικ ξεκίνησε να υφαίνει νεραϊδοϊστορίες από τα παιδικά της χρόνια με τη βοήθεια της αχαλίνωτης φαντασίας της.Σπούδασε δημιουργική γραφή στο Lewis-Clark State College στο Λιούιστον του Άινταχο.

Ζει με τον άντρα της και τα τρία τους παιδιά στη Γιούτα. Από τις εκδόσεις μας κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία της «Φτερά και Μαγεία».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της και το blog της: www.aprilynnepike.com. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here