Ωνάσης: Ήξερε ποιοι δολοφόνησαν τον Αλέξανδρο! Αποκαλύψεις «φωτιά»!

0
1106

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λυμπερόπουλος “έφυγε” σε ηλικία 95 ετών και πήρε μαζί του τα μυστικά που του εκμυστηρεύτηκε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.

Συνταρακτικές αποκαλύψεις για…πρόσωπα και πράγματα που γνώριζε ο σπουδαίος δημοσιογράφος και ζήτησε ρητά να δημοσιευτούν μετά τον θάνατό του.

Η δολοφονία του γιου του “Αρίστου”, οι γυμνές φωτογραφίες της Τζάκι Κέννεντυ και το “μεγάλο λάθος” με την Μαρία Κάλλας. Τα…πολλά μηδενικά που του προσέφερε γερμανικός εκδοτικός οίκος για να πάρει τα μυστικά του Έλληνα Κροίσου.

«Γνώρισα διασημότητες, που μόνο ως ρεπόρτερ θα μπορούσα να πλησιάσω. Κάποιες, όπως ο Αριστοτέλης Ωνάσης, η Μαρία Κάλλας, ο Μάνος Χατζιδάκις, η Μελίνα Μερκούρη, ο Τέλης Σαβάλας, με τίμησαν με τη φιλία τους.

Υπήρξα ένας ρεπόρτερ που κωπηλάτησε σε ήρεμες θάλασσες με γοργόνες και δελφίνια, αλλά και σε επικίνδυνα περάσματα με πιράνχας και σε αγριεμένους ωκεανούς με καρχαρίες…

Λένε ότι η δημοσιογραφία είναι υπέροχο επάγγελμα, αρκεί να την εγκαταλείψεις έγκαιρα. Εγώ την διοχέτευσα στα βιβλία μου».

Ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος με τα δικά του λόγια, όπως είναι αναρτημένα στο προσωπικό του site, όπου παρέμεινε δραστήριος μέχρι και το τέλος. Μέχρι και το Σάββατο, 17.08.2019, όταν ο σπουδαίος Έλληνας ρεπόρτερ, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 95 ετών…

Ήταν ο άνθρωπος-σκιά του Έλληνα Κροίσου. Όλα ξεκίνησαν όταν κατάφερε να του πάρει αποκλειστική συνέντευξη, μετά την οποία οι δυο τους έγιναν και φίλοι, αλλά στην συνέχεια και συνεργάτες.

Η συνέχεια ΕΔΩ………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here