Ο Άδωνης Γεωργιάδης προσβάλει την δημοσιογράφο του MEGA Ράνια Τζίμα επειδή έκανε την δουλειά της.

0
571

Όταν έχεις συνηθίσει να έχεις απέναντι σου τον Γιώργο Αυτιά και όχι δημοσιογράφους. Κουράγιο κ. Ράνια Τζίμα.

Ο Άδωνης Γεωργιάδης προσβάλει την δημοσιογράφο του MEGΑ επειδή δεν του άρεσε το ρεπορτάζ της.

Τι είχε πει ο Άδωνης  Γεωργιαδής και μετέδωσε αυτούσιο το δελτίο του MEGA αλλά δεν του άρεσε:

«Πέσαμε τελείως έξω κι εμείς ως προς την σφοδρότητα του δεύτερου κύματος. Το σενάριο που είχαμε πιστέψει, κι εγώ είχα πιστέψει για να είμαι ειλικρινής, ήταν ότι όταν ανοίγαμε τον Ιούνιο λόγω υψηλών θερμοκρασιών οι επόμενοι μήνες μέχρι τον Οκτώβριο θα είναι σχετικά ήρεμοι.

Και άρα η κεντρική μας φιλοσοφία, και η συγκέντρωση που βάλαμε στο μυαλό μας, ήταν πώς θα ανοίξουμε τον τουρισμό και την οικονομία, σκεπτόμενοι ότι έχουμε 5 μήνες να διορθώσουμε την οικονομική ζημία του Μαρτίου και του Απριλίου.

Σε αυτή μας την συγκέντρωση δεν είδαμε ότι ο ιός μεταλλάχθηκε, τόσο γρήγορα δεν το είδαμε και τελικά εξαπλώθηκε με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα από ότι αναμέναμε».

Η ιστορική ομιλία Μητσοτάκη σήμερα στη Βουλή: Ομολόγησε τελικά τα εγκλήματά του στον Τουρισμό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια Ιστορική ομιλία του στην Βουλή, ομολόγησε επιτέλους ότι ήταν συνειδητή προσωπική του επιλογή να ανοίξει τον Τουρισμό χωρίς έλεγχο ακόμη και σε χώρες που δεν μπορούσαν να κάνουν τεστ ή ήταν στο κόκκινο από κρούσματα, όπως ο Ηνωμένο Βασίλειο και η Σουηδία.

Επιβεβαίωσε δηλαδή και τον Βασίλη Κικίλια ο οποίος είχε πει την Τρίτη 14 Ιουλίου 2020 στο δελτίο του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου «Γνωρίζαμε όλοι, και εμείς και οι επιστήμονές μας και οι ειδικοί, ότι με το άνοιγμα των συνόρων μας θα είχαμε μία μερική αύξηση των κρουσμάτων. Αυτό ήταν γνωστό, είναι προφανές».

Αυτό σημαίνει ότι εκτός από πολιτικές ευθύνες, ίσως πρέπει να αναζητηθούν και άλλες ευθύνες της απόφασής τους να ανοίξουν, χωρίς έλεγχο τον Τουρισμό, αντί για παράδειγμα να δώσουν κίνητρα στον εσωτερικό Τουρισμό.

Ήταν απλώς προσωπική απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη; Πιέστηκε η Ελληνική Κυβέρνηση, πρακτικά να παίξει την Χώρα στα ζάρια και να την οδηγήσει σε αυτό το 2ο lockdown.

Αυτός είναι και ο λόγος που προσπαθούν απεγνωσμένα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και οι δημοσιογράφοι που είναι φιλικοί προς την Κυβέρνηση να μας πείσουν ότι δεν φταίει ο Τουρισμός για την δεύτερη απαγόρευση κυκλοφορίας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here