1 δις θαλασσοδάνεια επιχείρησε να διαγράψει συστημική τράπεζα «πουλώντας τα σε Fund» για 380 εκατομμύρια και πήρε 80 με το ζόρι!

0
1118

Η καταγγελία του κύριου Κωσταντίνο Μίχαλου για μεγάλη συστημική τράπεζα που ετοιμάζεται να διαγράψει στην ουσία θαλασσοδάνεια ύψος 1 δισεκατομμυρίου €, δεν μπορεί να μείνει ανέλεγκτη.

Δεν μπορεί ένας άνθρωπος του κύρους του κύριου Κωσταντίνου  Μίχαλου να κάνει τέτοια καταγγελία στην κρατική τηλεόραση και να μην έχει ξεσηκωθεί το σύμπαν.

Μιλάμε για θαλασσοδάνεια τι ύψος 1 δισεκατομμυρίου, τα οποία η μεγάλη συστημική τράπεζα συμφώνησε να τα εκχώρηση σε Fund αντί 380 εκατομμυρίων €.

Το Fund αυτό έδωσε μετά από πολλή πίεση μόλις 80 εκατομμύρια και ζήτησε δάνειο από την ίδια την τράπεζα για να δώσει τα υπόλοιπα 300!

Δηλαδή το ταμείο της τράπεζας, η ταμειακή της ροή, πέραν της διαγραφής του 62% του δανείου, επιβαρύνεται σχεδόν με 1 δισεκατομμύριο €.

Κύριε Αλέξη Τσίπρα και κύριε Γιάννη Στουρνάρα, έχουμε 1 δισεκατομμύριο για πέταμα;……

Αναμένουμε λοιπόν τις άμεσες ενέργειες σας για να εξιχνιαστεί πλήρως την συγκεκριμένη υπόθεση και να αποκαλυφθούν τα πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από αυτή την μεθόδευση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here