16 χρόνια κάθειρξη στο Λιακουνάκο, αποφάσισε το δικαστήριο!

0
219

Σε κάθειρξη 16 χρόνων για ηθική αυτουργία σε απιστία, καταδικάστηκε ο πρώην πανίσχυρος επιχειρηματίας οπλικών συστημάτων, ιατρικών επιχειρήσεων και επιχειρήσεων τύπου Θωμάς Λιακουνάκος.

Ο επιχειρηματίας καταδικάστηκε για την υπόθεση που έγινε γνωστή ως «σκάνδαλο ηλεκτρονικού πολέμου». Έκπληξη ήταν και η καταδίκη όλων των υπόλοιπων κατηγορουμένων σε 16 χρόνια κάθειρξη.

Μεταξύ αυτών ο πρώην Γραμματέας Εξοπλισμών Βαγγέλης Βασιλάκος, ο επιχειρηματίας Αρκουμανέας, ενώ από 10 χρόνια κάθειρξη επιβλήθηκε σε όλους τους άλλους κατηγορουμένους.

Έκπληξη θεωρήθηκε και η γενική αθώωση όλων, που είχε προτείνει η εισαγγελέας της έδρας.

Οι κατηγορούμενοι άσκησαν έφεση και η υπόθεση θα κριθεί σε δεύτερο βαθμό.

«Θεωρώ την ποινή άδικη για τον Βαγγέλη Βασιλάκο, γιατί ούτε αποδείχθηκε πως πήρε και ένα ευρώ, αλλά και γιατί αγωνίστηκε από τη θέση του να αποκαλυφθούν σκάνδαλα και όχι να γίνουν σκάνδαλα.

Ήταν και είναι από τους ελάχιστους που μίλησε δημόσια για όλα αυτά με ονόματα και στοιχεία. Είμαι σίγουρος πως θα δικαιωθεί στο δεύτερο βαθμό»…..μας είπε ο συνήγορός του Αλέξανδρος Παπαστεργιόπουλος.

Υ.Γ. Ετοιμάζει διάγγελμα κατά του Πάνου Καμμένου ο Κώστας Σημίτης μετά το «μπουζούριασμα» Λιακουνάκου. Θα καταγγείλει σκευωρία.

Υ.Γ.1. Ο Πάνος Καμμένος ήταν ο μόνος που μίλησε όταν όλοι σιωπούσαν ΚΑΙ για τον Λιακουνάκο. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ «ΣΚΕΥΩΡΙΑ»!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here