2η Δράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων χωρίς μεσάζοντες!

0
171

Ο Δήμος Κηφισιάς με δεδομένη την ανταπόκριση των πολιτών στη Δράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, συνεχίζει να στηρίζει σταθερά στην πράξη τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από την κρίση και ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Επιχειρηματικότητας Ευάγγελου Αυλήτη, διοργανώνει την 2η κατά σειρά Δράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, με τη συμμετοχή του Πρώτου Πανελληνίου Συλλόγου Παραγωγών «Δράση χωρίς μεσάζοντες- Απ’ ευθείας».

Και σε αυτή τη δράση, πάνω από 20 εγχώριοι παραγωγοί προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων όπως λάδι, μέλι, όσπρια, πατάτες, ζυμαρικά, αλλαντικά, αλεύρι, κρασί κ.α., αρίστης ποιότητας και πάντα σε σχέση με τη καλύτερη τιμή.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014, από τις 8.00π.μ. έως 14.00μ.μ, επί της οδού Κηφισού και Ερυμάνθου (πλησίον γηπέδου Ελπιδοφόρου) στην περιοχή της Νέας Κηφισιάς.

Η διαδικασία διάθεσης των προϊόντων θα γίνει με ελεύθερη πώληση στο σημείο της διανομής, με τιμές παραγωγών.

Για πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν έως την Παρασκευή, και από 09:00π.μ. έως 15:00μ.μ. στο τηλ. 210-8102475.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here