20 προσαγωγές για την κατάληψη Ρουβίκωνα στο Ελληνοτουρκικό Επιμελητήριο στη Ν. Ερυθραία.

0
397

Έληξε, πριν από μερικές ώρες, η ειρηνική κατάληψη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας», στο Ελληνοτουρκικό Επιμελητήριο, στην οδό Κώστα Βάρναλη, στη Νέα Ερυθραία, ενώ η αστυνομία έχει προχωρήσει, έως αυτή την ώρα, σε είκοσι προσαγωγές.

Το πανό όμως που έγραφε «Αλληλεγγύη στους απεργούς πείνας. Να σταματήσει η απομόνωση του Οτσαλάν», κατέβηκε αμέσως.

Ομάδα αντί-εξουσιαστών του Ρουβίκωνα, γύρω στη 1.00 το μεσημέρι της Τετάρτης 6 Φεβρουαρίου, μπήκε στο Ελληνοτουρκικό Επιμελητήριο, που βρίσκεται στην οδό Βάρναλη, στη Ν. Ερυθραία  και ανάρτησε πανό.

Άξιον απορίας είναι ότι ενώ στην Κηφισιά, σύμφωνα με δήλωση του Δημάρχου Κηφισιάς, Γιώργου Θωμάκου, περιπολεί μόνο ένα περιπολικό, μέσα σε ένα τέταρτο είχαν καταφτάσει περισσότερα από 10 περιπολικά και μεγάλη δύναμη της ομάδας ΔΙΑΣ.

Η κατάληψη έγινε «σε ένδειξη συμπαράστασης στους Κούρδους απεργούς πείνας για την άρση απομόνωσης του Αμπντουλάχ Οτσαλάν», σύμφωνα με ανάρτηση της συλλογικότητας σε αντί-εξουσιαστική ιστοσελίδα.

Οι περίοικοι της Νέας Ερυθραίας δεν γνώριζαν την ύπαρξη του εν λόγω Επιμελητηρίου στη γειτονιά τους, το οποίο δεν έχει κάποιο διακριτικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here