3ο Master Class Workshop της Allergan Inc.

0
545

Άλλη μια διάκριση για τον δρα Ζήση Μπουκουβάλα, που προήδρευσε στο 3ο Master Class Workshop της εταιρίας Medical Institute Allergan Inc. Που πραγματοποιήθηκε στις 17 Μαΐου 2014.

H Allergan Inc. επικεντρώνεται στην έρευνα, ανάπτυξη και εμπορία υψηλής τεχνολογίας φαρμακευτικών προϊόντων και θεωρείται από τις καλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στα είδη δερματολογίας και πλαστικής χειρουργικής.

Δημήτρης Βραχνός (Υπευθ. Marketing Allergan Ελλάδας), Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, Dr. Sopena (Ισπανός Ειδικός Δερματολόγος), Δρ. Συκιανάκης (Υπευθ. Ιατρός Allergan).

Αυτή τη φορά, το αντικείμενο του Master Class ήταν η παρουσίαση πρωτοποριακών μεθόδων και πρακτικών έγχυσης με το Juvederm® Volift®, το νέο μέλος της οικογένειας Υαλουρονικού Οξέος Juvéderm®, που μαζί με το Voluma® και το Volbella® ολοκληρώνει την premium σειρά VYCROSS ™ της Allergan.

Στο προεδρείο του panel βρίσκονταν ο Πλαστικός Χειρουργός Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, Επιστημονικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος των Ιατρείων Πλαστικής Χειρουργικής και Αντιγήρανσης «Αναγέννηση», διδάκτωρ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θες/νίκης.

Ο λόγος που επιλέχτηκε ο Δρ Μπουκουβάλας, εκτός από την μεγάλη εμπειρία που διαθέτει ως πλαστικός χειρουργός, ήταν διότι αποτελεί έναν από τους πρωτοπόρους γιατρούς που εφάρμοσαν με ιδιαίτερη επιτυχία καινοτόμες πρακτικές, βασισμένες σε ειδικές μορφές κλινικά φιλτραρισμένου υαλουρονικού οξέως μη ζωικής προέλευσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δρ Μπουκουβάλας, έχει υιοθετήσει νέες μεθόδους έγχυσης χρησιμοποιώντας παράλληλα ειδικές φόρμουλες υαλουρονικού οξέως, οι οποίες διαθέτουν υψηλό προφίλ ασφαλείας και απόλυτη απορροφητικότητα.

Με αυτό το συνδυασμό πετυχαίνει απόλυτα φυσικό και ισορροπημένο αποτέλεσμα, διορθώνοντας τις ρινοπαρειακές αύλακες, τις ρυτίδες μεσόφρυου, τις περιστοματικές ρυτίδες, αλλά και το σχήμα και τον όγκο των χειλιών.

Ιατρεία Πλαστικής Χειρουργικής και Αντιγήρανσης Αναγέννηση:

ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Ερμού 6
ΚΗΦΙΣΙΑ
Εμπορικό κέντρο Αίγλη, 2ος όροφος,
Κολοκοτρώνη 8
ΓΛΥΦΑΔΑ
Α. Μεταξά 1 & Μαραγκού
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μητροπόλεως & Κομνηνών 8, Τ.Κ. 546 24
Τηλ.& Fax: 2310 278 570, 2310 236 715
ΜΥΚΟΝΟΣ
Τηλ.: 6947 938 329.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here