3000 Τούρκοι «Γκρίζοι Λύκοι» συμμαχούν με Νέο-Ναζί Αζόφ στην Ουκρανία-Σοκάρουν εικόνες με τραυματίες Αζοφιστές.

0
369

Το Τέταρτο Ράιχ ξαναγεννιέται στην Ουκρανία-Για όλους αυτούς που «ξέπλυναν» τους Αζοφιστές Νέο-Ναζί της Ουκρανίας-Γκρίζοι Λύκοι και Γερμανοί Νέο-Ναζί συνεργάζονται με Αζοφιστές.

3000 «γκρίζοι λύκοι» μεταφέρθηκαν στην Ουκρανία μέσω Πολωνίας για να πολεμήσουν κατά των Ρώσων! Οι μαχητές από το Azovstal ζητούν εκκένωση με τον οπλισμό τους στην Τουρκία! Βαθαίνει η ρήξη Ρωσίας Τουρκίας

Εξελίξεις που δείχνουν πόλεμο μισθοφόρων στην Ουκρανία αφορά η πληροφορία για 3.000 «Γκρίζους Λύκους» (Τούρκους Ακροδεξιούς Εθνικιστές), που μεταφέρθηκαν στην Ουκρανία μέσω Πολωνίας.

Αυτό ανέφερε ο Ρώσος Στρατιωτικός Δημοσιογράφος Semyon Pegov:

«Η συμμετοχή Τούρκων Ακροδεξιών Εθνικιστών στις εχθροπραξίες στο έδαφος της Ουκρανίας επιβεβαιώνεται και από τους συνομιλητές μας που έχουν πρόσβαση σε ραδιοφωνικές υποκλοπές.

Οι πρώτες πληροφορίες για την άφιξη 3.000 «Γκρίζων Λύκων» στα σύνορα Ουκρανίας-Πολωνίας εμφανίστηκαν πριν από περίπου δέκα ημέρες, αλλά μόλις τώρα μάθαμε ότι έχουν ήδη μεταφερθεί στις περιοχές Kharkov και Οδησσό-Νικολάεφ.

Πρόκειται για Τρία  αποσπάσματα των χιλίων μαχητών που  πέρασαν από τη Ζμερίνκα μαζί με βαρύ εξοπλισμό και πυροβολικό»…δηλώνει ο ίδιος.

Περίπου 2.000 ξένοι μισθοφόροι έχουν φτάσει στο Zaporozhye, είχε  αναφέρει το κανάλι WarGonzo Telegram, επικαλούμενο πηγή στον Ρωσικό στρατό.

Όπως έγινε γνωστό, οι μισθοφόροι που έφτασαν στο έδαφος του Ζαπορόζιε που ελέγχεται από το καθεστώς του Κιέβου χωρίζονται σε τρεις ομάδες ανάλογα με την εθνικότητα και τη θρησκεία. Ανάμεσά τους είναι μαχητές από ισλαμικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας και του Αζερμπαϊτζάν.

Σημειώνεται ότι αρχικά μια ομάδα μισθοφόρων επρόκειτο να σταλεί για να πολεμήσει στην Μαριούπολη.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι, Οι Γερμανικές Υπηρεσίες Πληροφοριών έχουν αναφέρει ότι πολλοί  Γερμανοί Νεοναζί ξεκίνησαν για την Ουκρανία για να συμμετάσχουν στον πόλεμο με την πλευρά των ουκρανικών δυνάμεων κατά των Ρώσων εισβολέων.

Σύμφωνα με τα Γερμανικά ΜΜΕ, πρόκειται για εκατοντάδες άτομα από το δεξιό ριζοσπαστικό περιβάλλον, που βρίσκονται ήδη στις γραμμές της μάχης ή σκοπεύουν να ταξιδέψουν εκεί.

Σε κακό χάλι εκατοντάδες μέλη του συντάγματος Αζοφ μαζί με μισθοφόρους στο Azovstal

Αφού έγινε γνωστό ότι υπήρχαν αρκετές εκατοντάδες ξένοι μισθοφόροι στο έδαφος της Μαριούπολης και του εργοστασίου AzovStal, η επικοινωνία τους με τον έξω κόσμο διακόπηκε ξαφνικά. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν επίσημες δηλώσεις αν όλοι αυτοί  έχουν συλληφθεί, αν και μιλάμε για περίπου 400 ξένους μισθοφόρους.

Δημοσιεύθηκαν επίσης φωτογραφίες του μεταλλουργικού εργοστασίου της Μαριούπολης Azovstal, στις οποίες φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλος αριθμός τραυματισμένων μαχητών του συντάγματος Αζοφ στα κελάρια του εργοστασίου.

Αναφέρθηκε ότι ο συνολικός αριθμός των τραυματιών Νεο-Ναζί μαχητών και των δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, μόνο τις τελευταίες δύο εβδομάδες στο Azovstal αυξήθηκε κατά περίπου 180 άτομα, ξεπερνώντας το επίπεδο των 550 ατόμων.

Περίπου 300 Αζοφιστές και Ουκρανοί στρατιώτες κείτονται κατάχαμα σε κρεβάτια και φορεία, παρουσιάζοντας μια οικτρή κατάσταση.

Παράλληλα, στις φωτογραφίες που δημοσιεύουν οι ίδιοι οι μαχητές, κρύβουν τα πρόσωπα των τραυματιών, και εμφανίζουν μόνο εκείνων που τα τραύματά τους δεν είναι επικίνδυνα για τη ζωή.

Οι φωτογραφίες για άλλη μια φορά αποδεικνύουν ότι υπάρχει ρεύμα στα υπόγεια του εργοστασίου, ενώ σήμερα υπήρχαν πληροφορίες ότι πολλά λεωφορεία μεταφέρθηκαν στο έδαφος του εργοστασίου Azovstal.

Υπάρχει το ερώτημα, αν μετά την επαφή με τον Ρωσικό στρατό, μπορούν να ξεκινήσει τουλάχιστον, η εκκένωση των τραυματιών.

Εν τω μεταξύ,  μετά τη λήξη της προσωρινής κατάπαυσης του πυρός και της παροχής «πράσινων διαδρόμων», το Ρωσικό πυροβολικό και η αεροπορία ενεπλάκησαν ξανά στο εργοστάσιο.

Συγκεκριμένα, οι θέσεις παρατήρησης και βολής των Ουκρανών μαχητών βομβαρδίστηκαν, ειδικά αυτές που βρίσκονται στην παράκτια περιοχή στο έδαφος του ίδιου Azovstal.

Πηγές αναφέρουν ότι η Ρωσία θέλει να πιάσει ζωντανούς του ξένους μισθοφόρους, και να τους περάσει δίκες με ανάλογη διαφήμιση, σε μια προσπάθεια να δείξει τον ρόλο της δύσης στην ουκρανική κρίση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here