Έζησε τον απόλυτο εφιάλτη ο Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη!

0
429

Βίντεο με εξαγριωμένους πολίτες να κυνηγούν το αυτοκίνητο του Μητσοτάκη.

Εξαγριωμένοι πολίτες πήραν στο κυνήγι τον Έλληνα Πρωθυπουργό στη Θεσσαλονίκη. Έντρομοι οι άντρες της ασφαλείας του Πρωθυπουργού φώναζαν φύγετε φύγετε στους οδηγούς για να φυγαδεύσουν τον Πρωθυπουργό.

Πρωτοφανής ένταση στη Θεσσαλονίκη τη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποχωρούσε από το Δημαρχείο Καλαμαριάς. Διαδηλωτές, μέλη του ΠΑΜΕ κατάφεραν παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας να προσεγγίσουν τον πρωθυπουργό ενώ κατευθυνόταν στο πολυτελές αυτοκίνητο του.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας του πρωθυπουργού και δυνάμεις των ΜΑΤ επιχείρησαν να εμποδίσουν τους διαδηλωτές να πλησιάσουν τον Πρωθυπουργό με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια με τους διαδηλωτές.

Η κατάσταση έξω από το δημαρχείο ξέφυγε όσο ποτέ ξανά. Η αστυνομία πλέον δεν μπορεί να προστατεύει ούτε τον ίδιο τον Πρωθυπουργό. Φυγαδεύτηκε από καθαρή τύχη.

Υ.Γ. Οργή για το άβολο σχόλιο του Μητσοτάκη σε άνδρα με αναπηρικό αμαξίδιο.

Έντονες αρνητικές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα social media το σχόλιο του Κυριάκου Μητσοτάκη σε ΑμεΑ κατά την επίσκεψή του στην Θεσσαλονίκη όπου υπενθυμίζεται ότι φυγαδεύτηκε από τους άνδρες της ασφάλειάς του όταν επιχείρησαν να τον προσεγγίσουν διαδηλωτές.

Περπατώντας σε πεζόδρομο της Καλαμαριάς ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με πολίτες, σε πολλούς από τους οποίους μάλιστα έκανε σύσταση να φορούν τη μάσκα τους.

Ωστόσο το άβολο και άστοχο σχόλιο του Πρωθυπουργού σε άνδρα ο οποίος βρισκόταν σε αναπηρικό αμαξίδιο ήταν το αποκορύφωμα.

Αφού του ζήτησε να ανεβάσει πιο πάνω τη μάσκα του για να βγάλουν αναμνηστική φωτογραφία, στη συνέχεια σχολίασε «Έχεις και ωραίο εργαλείο…»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here