Έκαναν λαμπάδα την Φώφη στο ΠΑΣΟΚ και τώρα περιμένουν την Aποκαθήλωση της από την ηγεσία.

0
599

Μπορεί τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής να κάνουν λαμπάδες με την Φώφη, έτοιμη να καεί το βράδυ της Ανάστασης, η κατάσταση όμως στο εσωτερικό το ΠΑΣΟΚ μόνο ρόδινη δεν είναι.

Η αποκαθήλωση της Φώφης από την ηγεσία είναι πλέον θέμα χρόνου καθώς το ζήτημα είναι πλέον τυπικό, γιατί ουσιαστικά το κόμμα είναι ανύπαρκτο.

Το συντηρούν πλέον συγκεκριμένα εκδοτικά συστήματα που ευελπιστούν να πέσει στα χέρια τους μέσω της αλλαγής Αρχηγού, όπως ακριβώς στο παρελθόν απέκτησαν και εφημερίδες και περιοδικά από εκδοτικά συγκροτήματα που κατέρρευσαν όπως καταρρέει το ΠΑΣΟΚ σήμερα.

Το κόμμα έχει πλέον συρρικνωθεί και οι πρόθυμοι δήθεν κεντροαριστεροί από την υποτιθέμενη κεντρώα δεξαμενή που κατά καιρούς προσδοκούσε το ΠΑΣΟΚ να ενσωματώσει έχουν πλέον μοιραστεί ανάμεσα στη ΝΔ (οι περισσότεροι) και το ΣΥΡΙΖΑ (οι υπόλοιποι) με το ΠΑΣΟΚ  να μην έχει πλέον καμία δεξαμενή πιθανών ψηφοφόρων διαθέσιμη.

Οι πρόωρες εκλογές θα αποτελέσουν το τελειωτικό χτύπημα στη Φωφη καθώς το κίνημα δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη παρουσία σε αυτές, με τον κίνδυνο μαλιστα να μείνει και εκτός βουλής…πλέον πιο ορατό από ποτέ!

Το «Brand Name» του ΠΑΣΟΚ μπορεί στη θεωρία να παραμένει ισχυρό στο θυμικό του κόσμου, στην πράξη όμως δεν αρκεί για να συνεχιστεί η πολιτική του ύπαρξη.

Όσοι περιμένουν να αναζωογονηθεί από τις στάχτες του απλώς πλανώνται. Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ούτε κανάλι ούτε εφημερίδα να αγοράσει κάποιος τα εμπορικά του δικαιώματα ώστε να το ξανά αναστήσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here