Έκκληση της Πολιτικής Προστασίας στους κατοίκους της Αττικής: Μείνετε στα σπίτια σας.

0
198

Με μήνυμα η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας απευθύνει έκκληση στα ΜΜΕ να μεταδώσουν το μήνυμά της προς τους πολίτες να αποφύγουν τις μετακινήσεις τους αυτή την ώρα που επικρατούν ακραίες καιρικές συνθήκες στην Αττική με ισχυρή βροχόπτωση.

«Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στο Λεκανοπέδιο, παρακαλούνται οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους, να αποφεύγουν να μετακινούνται στις περιοχές όπου εκδηλώνονται τα φαινόμενα και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των Αρχών»…….αναφέρει μεταξύ άλλων.

Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στο Λεκανοπέδιο, παρακαλούνται οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους, να αποφεύγουν να μετακινούνται στις περιοχές όπου εκδηλώνονται τα φαινόμενα και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των Αρχών. 

Υπενθυμίζεται ότι ήδη η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί πάνω από 100 κλήσεις για απάντληση υδάτων, ενώ παρατηρούνται διακοπές ρεύματος σε Καματερό, Κόκκινο Μύλο, Ψυχικό και στην περιοχή γύρω από το Γηροκομείο.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here