Διαχρονική Πύρινη Τραγωδία: Οι ευθύνες των κυβερνήσεων φτάνουν από τις αρχές της Μεταπολίτευσης μέχρι σήμερα.

0
201

Το σκληρό μήνυμα του Δήμου Βερύκιου για τους παπαγάλους που μεταμορφώθηκαν σε κοράκια:

«Καλοταϊσμένα «Παπαγαλάκια» του χτες, «αγριμάκια» του σήμερα, αναζητούν το……κανναβούρι της επόμενης μέρας μέσα στα αποκαΐδια και την πύρινη τραγωδία. Ο θάνατος σου η ζωή μου…».

-Μάντρα: 3000 αυθαίρετα επί εκσυγχρονιστή Σημίτη, η αθώωση του υπευθύνου και οι 26 νεκροί στην Mάντρα.

-Μάτι-ΤΕΕ: Αριθμητικά δεδομένα και στατιστικά στοιχεία δηλώσεων αυθαίρετης δόμησης στην πυρόπληκτη περιοχή Μάτι Ανατολικής Αττικής έδωσε στη δημοσιότητα το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας.

-Πώς το Μάτι έγινε παγίδα θανάτουΕυθύνες του Κράτους και Κυβερνήσεων – Ένας οικισμός μέσα στα πεύκα δίχως διεξόδους διαφυγής

-Επικεφαλής των ΟΥΚ: 1200 ψυχές βγάλαμε στο λιμάνι της Ραφήνας από την κόλαση, μαζί με το Λιμενικό. Μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις σε καιρό ειρήνης παγκοσμίως.

-Ο κορυφαίος καθηγητής Ευθύμιος Λέκκας αναλύει τα αίτια της τραγωδίας και αποκαλύπτει.

και τα συμπεράσματα δικά σας…….

Υ.Γ. Οι εμπρηστές της πατρίδας μου.

Αρνούμαι να ανοίξω τηλεόραση. Με πάθος όμως, και αν τύχει να φτάσει στα αυτιά μου ο οχετός όλων αυτών που με ξέφρενη μανία εκτοξεύουν ευθύνες και κατηγορώ αριστερά και δεξιά, ουρλιάζοντας και απειλώντας, προσπαθώ με δυσκολία να διατηρήσω την ψυχραιμία μου.

Εσείς που για δεκαετίες, εκ του ασφαλούς ουρλιάζετε και με θρασύτητα ρίχνετε ευθύνες στους άλλους, ένα πράγμα έχω μόνο να σας πω!

Σας ζητώ συγνώμη, που με την δική μου ανοχή και με την ψήφο μου σας επιτρέπω να κατέχετε θέσεις που δεν είσαστε ικανοί ούτε να κρατήσετε αλλά ούτε να παρατήσετε!……..

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here