Μοναδική Εταιρεία στον χώρο της διαχείρισης πολυκατοικιών.

0
3458

Η εταιρεία LEONIDAS ANGELIDES SERVICES LTD, με εμπειρία στον χώρο εξυπηρέτησης-διαχείρισης πολυκατοικιών, με την συνδρομή εξειδικευμένου προσωπικού, σας προσφέρει ουσιαστική και πραγματική κάλυψη σε όλα τα θέματα, που αφορούν την διαχείριση πολυκατοικιών/συγκροτήματος κατοικιών.

Η εταιρεία προσφέρει μεγάλη γκάμα αποτελεσματικών υπηρεσιών για την διαχείριση πολυκατοικιών, ενώ παράλληλα παρέχει ουσιαστική και πραγματική κάλυψη σε όλα τα θέματα, που αφορούν την διαχείριση γενικά Εξοχικών Διαμερισμάτων/Κατοικιών και ειδικά κατά την διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

Και συγκεκριμένα:

-Αναλαμβάνει υπεύθυνα όλες τις υποχρεώσεις του διαχειριστή πολυκατοικίας/συγκροτήματος κατοικιών διαθέτοντας μία σπουδαία ομάδα εργαζομένων η οποία σε τακτά χρονικά διαστήματα επισκέπτεται, ελέγχει και εφαρμόζει τις απαιτούμενες εργασίες για την καλύτερη εικόνα και διαχείριση της πολυκατοικίας σας.

-Αναλαμβάνει την έκδοση των κοινοχρήστων και την είσπραξη τους σε προκαθορισμένες ώρες και ημέρες του μήνα.

-Προβαίνει στην πληρωμή τακτικών κοινοχρήστων δαπανών (Α.Η.Κ., ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΔΗΜΟΥ, Συντήρηση Ανελκυστήρα, Συνεργείο Καθαρισμού κ.λ.π.).

-Προβαίνει σε περιοδικό ποιοτικό έλεγχο της πολυκατοικίας για τον εντοπισμό και αποκατάσταση προβλημάτων κοινοχρήστων χώρων.

-Διατηρεί και ενημερώνει τα λογιστικά βιβλία της διαχείρισης, τα οποία βρίσκονται ανά πάσα στιγμή στη διάθεση κάθε ιδιοκτήτη, για οποιονδήποτε έλεγχο ζητηθεί.

-Προγραμματίζει και υλοποιεί τις εργασίες οι οποίες έχουν αποφασιστεί από τη γενική συνέλευση.

-Μεριμνά για τη στοιχειώδη αισθητική των κοινόχρηστων χώρων σας προβαίνοντας άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες με σωστή διαχείριση αποθεματικού κεφαλαίου της πολυκατοικίας, σύμφωνα με τις αποφάσεις της γενικής συνέλευσης.

-Ακολουθεί και εφαρμόζει πιστά τον κανονισμό λειτουργίας της πολυκατοικίας και τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων.

-Μια από τις σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία είναι η δυνατότητα να αναλάβει τη διαχείριση πολυκατοικιών, να τηρήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες και να εξασφαλίσει την ηρεμία στις σχέσεις των ενοίκων και ιδιοκτητών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here