Πως ο Μητσοτάκης ξεγέλασε τους Ράδιο Αρβύλα για να μην δώσει Συνέντευξη στον Αντώνη Κανάκη.

0
316

ΓΑΤΟΣ ο Πρωθυπουργός που κατάφερε και ξεγέλασε τους Ράδιο Αρβύλα για να αποφύγει να βγει στην εκπομπή τους.

Ο Αντώνης Κανάκης περιγράφει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους «δούλευε» και ροκάνιζε τον χρόνο βάζοντας μπροστά την γραφειοκρατία του Μαξίμου και στέλνοντας το αίτημα των Ράδιο Αρβύλα για συνέντευξη από τον Άννα στον Καϊάφα.

Τι νόμιζαν δηλαδή οι Ράδιο Αρβύλα; Πως ο Κυριάκος είναι κανένας χθεσινός και θα έβγαινε στην εκπομπή τους χωρίς προσυμφωνημένες ερωτήσεις και απαντήσεις;

Γατάκι Κανάκη που νόμιζες πως θα ξεγελάσεις τον Κυριάκο. Εδώ δεν έχεις ούτε καν Tik Toκ και θες να σου δώσει και συνέντευξη ολόκληρος Κυριάκος Μητσοτάκης; 

Υ.Γ. Σάλος με το «άκυρο» Μητσοτάκη στους Ράδιο Αρβύλα-Από το Netflix στα ντολμαδάκια.

Πρόσκληση στον Κυριάκο Μητσοτάκη απηύθυναν στις 21 Μαρτίου οι «Ράδιο Αρβύλα», ώστε να δώσει το «παρών» στο στούντιο και να πραγματοποιηθεί μία συνέντευξη, με αντικείμενο συζήτησης τα Τέμπη και όχι μόνο.

Σπάζοντας το «πρωτόκολλο» και επειδή ακριβώς είναι «μπαφιασμένοι» από τα όσα έχουν συμβεί, όπως χαρακτηριστικά είπε ο Αντώνης Κανάκης, αποφάσισαν να προσκαλέσουν για πρώτη φορά έναν πολιτικό.

Αν και στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι παρουσιαστές με τους συνεργάτες του Πρωθυπουργού, τους μεταφέρθηκε πως είναι καταρχήν θετικοί, τελικά απάντηση, έναν μήνα και 2 μέρες μετά, δεν έλαβαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here