Ένας……καπάτσος ναζί στο Εφετείο.

0
181

Για υπεξαίρεση δικάζεται σε δεύτερο βαθμό τη Δευτέρα (19/03/2018) ο δημοτικός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής στην Κηφισιά Ιωάννης Καπάτσος.

Ο Καπάτσος καταδικάστηκε πρωτόδικα γιατί, σύμφωνα με την απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ενεργώντας με πρόθεση ιδιοποιήθηκε παράνομα υπερπολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Μαζεράτι.

Όπως περιγράφεται στη μήνυση της ιδιοκτήτριας εταιρείας, ο κατηγορούμενος μέσω δικής του εταιρείας είχε υπογράψει μαζί της σύμβαση μακροχρόνιας μίσθωσης μιας Μαζεράτι Grand Tourismo, με διάρκεια μίσθωσης από 01/11/2009 μέχρι 14/11/2011. Τον Ιούνιο του 2010 το στέλεχος της Χρυσής Αυγής σταμάτησε να καταβάλλει το μίσθωμα.

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία κατήγγειλε τη σύμβαση και η δήλωση της καταγγελίας (η οποία συντάχθηκε στις 30/9/2010) επιδόθηκε στην εταιρεία του Καπάτσου στις 30/12/2010.

Αλλά παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις της ιδιοκτήτριας εταιρείας και τη γνωστοποίηση της βούλησής της να της επιστραφεί το υπερπολυτελές αυτοκίνητο, ο Καπάτσος αρνήθηκε να το επιστρέψει προχωρώντας στην παράνομη ιδιοποίησή του.

Γι’ αυτή του την πράξη το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών τον καταδίκασε στις 18/05/2017 σε ποινή φυλάκισης 6 μηνών με αναστολή.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τελικά η επιδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τις 22/05/2018. 

Πηγή: efsyn.gr

ΥΣΤΡΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΕΙΝΑΙ άξιο απορίας πως είναι δυνατόν ο κ. Ιωάννης Καπάτσος αφενός να είναι ενεργό μέλος της ομάδας ΚΗΦΙΣΙΑ-ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και αφετέρου λόγω παράνομης συμπεριφοράς του, να καταδικάζεται πρωτόδικα για υπεξαίρεση υπερπολυτελούς αυτοκινήτου;;  

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here