Έρευνα: Μόνο το 18% εμπιστεύεται τα μεγάλα κανάλια της διαπλοκής!

0
442

Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών έχει χάσει την εμπιστοσύνη στα τηλεοπτικά κανάλια των νταβατζήδων!!

Σε έρευνα του Bridging Europe οι συμμετέχοντες απαντούν σε ποσοστό 69% ότι δεν έχουν εμπιστοσύνη στα μεγάλα κανάλια, ενώ το 72% στηρίζει την προσπάθεια της Ελληνικής Κυβέρνησης για επαναχάραξη του ραδιοτηλεοπτικού χάρτη.

Στην ερώτηση «εμπιστεύεστε την ενημέρωση που παρέχουν τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα αναφορικά με την κάλυψη της εσωτερικής πολιτικής προτεραιότητας και ευρύτερα της κρίσης στην Ευρωζώνη;», το 69% απαντάει όχι, ενώ μόλις το 18% των συμμετεχόντων απαντάει ναι (13% δεν έχει άποψη για το θέμα).

Παράλληλα, το 72% υποστηρίζει την προσπάθεια της κυβέρνησης για την επαναχάραξη του ραδιοτηλεοπτικού χάρτη, ενώ μόλις το 18% είναι αρνητικό.

Όσον αφορά στο κατά πόσο «τα υπερχρεωμένα ΜΜΕ πρέπει να αποπληρώσουν τα χρέη τους ή είναι καλύτερα να πτωχεύσουν», το 85% απαιτεί να πληρώσουν, το 13% προτιμάει την πτώχευση, ενώ ένα 2% δεν απαντά.

Τη χειρότερη άποψη έχουν οι ερωτηθέντες για το Mega, καθώς το 79% έχει αρνητική γνώμη (στο 15% η θετική γνώμη). Ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής ο ΣΚΑΪ με 76% (στο 13% η θετική γνώμη), ο Αnt1, με 67% (στο 16% η θετική γνώμη), το Μακεδονία TV με 60% (στο 29% η θετική γνώμη) και ο Alpha με 53% (στο 38% η θετική γνώμη).

Για το Star οι απόψεις είναι μοιρασμένες καθώς το 39% έχει θετική γνώμη, σε αντίθεση με το 36%.

Η έρευνα:

Μήπως πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί όλες οι κοινωνικές ομάδες δεν σας εμπιστεύονται;

Υ.Γ. Κατερίνα Ακριβοπούλου: Ενός δελτίου σιγή…..

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here