Έτσι κλείστηκε η Αντεθνική Συμφωνία Μέρκελ-Μητσοτάκη που έφερε τα Αιολικά Πάρκα στην Ελλάδα…του Γιώργου Τράγκα.

0
954

Πώς σώθηκε η Γερμανική βιομηχανία ανεμογεννητριών, απολύθηκαν οι Έλληνες και κάηκε η Ελλάδα!

Ανηφορίζει προς τον ένατο δακτύλιο της κόλασης του Δάντη, εκεί που οι επίορκοι πολιτικοί, όπως ο πατέρας του, είναι χωμένοι στον πάγο με ανάστροφα κεφάλια.

-Όταν μεγαλώνεις με Γερμανίδες νταντάδες, η οικογένειά σου έχει ιδιαίτερες σχέσεις με τους Γερμανούς από την Κατοχή, ο πατέρας σου έχει «μαγειρέψει» στο πατρικό σπίτι την ανατροπή της Δημοκρατίας που έφερε την Απριλιανή τυραννία και τον Αττίλα στο νησί της Αφροδίτης,

-Όταν είσαι ο κλώνος εκείνου που γέννησε την Αποστασία και τη φρικτή επτάχρονη δικτατορία,

-Όταν είσαι «παιδί» της Siemens, κολλητός του αποδράσαντα Γερμανού πράκτορα Χριστοφοράκου-γιου δωσίλογου της Γερμανικής Κατοχής και φίλος του γνωρίζοντος πολύ καλά το σκάνδαλο Καλτσεστρούτσι Νίκου Γεωργιάδη.

Τότε δεν χρειάζεται κάποιος να έχει την ευφυΐα του Φρόιντ, του Γιουνγκ και του Άντλερ για να καταλάβει την άβυσσο της ψυχής που πουλάει όλα τα εθνικά συμφέροντα, αρκεί να υπάρχει γερμανική οδηγία και προσωπικό συμφέρον.

Ο σημερινός πρωθυπουργός «διευκόλυνε» το Βερολίνο και την κ. Μέρκελ να απαλλαγεί από ένα σημαντικό πρόβλημα της Γερμανικής οικονομίας, ξεφορτώνοντας όλα τα αιολικά πάρκα στην Ελλάδα, αφού στη Γερμανία όλες οι ανεμογεννήτριες αντικαθίστανται σταδιακά από φωτοβολταϊκά και οι εγκαταστάσεις στη Γερμανική αγορά έχουν μειωθεί σε ετήσια βάση κατά 90%!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πριν από δύο έτη, συμφώνησε με την Άνγκελα Μέρκελ, να πάρει το γερμανικό βιομηχανικό πρόβλημα στην πλάτη της η Ελλάδα.

Δηλαδή να τοποθετήσει ανεξέλεγκτα χιλιάδες αιολικά πάρκα, προκειμένου να μην κλείσουν οι γερμανικές γραμμές παραγωγής και να μην ανοίξει περισσότερο η τρύπα στα έσοδα της Siemens και της Enercon.

Όταν κλείστηκε η συμφωνία, η Γερμανίδα Καγκελάριος βρισκόταν σε αδυσώπητη σύγκρουση με τη Γερμανική βιομηχανία Enercon (εδρεύει στην Κάτω Σαξονία), τη Siemens και άλλους αιολικούς γίγαντες, λόγω της κατακόρυφης πτώσης των αιολικών πάρκων.

Σύμφωνα με πλήθος Γερμανικών Δημοσιευμάτων, το θέρος και το φθινόπωρο του 2019, η Siemens έχασε 2 δισεκατομμύρια ευρώ και προχώρησε σε απολύσεις 2700 υπαλλήλων εκ των οποίων οι 1400 κατοικούσαν στη Γερμανία.

Η Enercon απέλυσε 3000 και οι Γερμανοί βιομήχανοι, χρηματοδότες του CDU και της Μέρκελ, κατηγόρησαν την καγκελάριο ότι αδυνατεί να εφαρμόσει μία αναπτυξιακή- κλιματική πολιτική. Μια τρίτη πολυεθνική, Δανέζικη-Γερμανικών συμφερόντων, η Vestas, απέλυσε 600 υπαλλήλους.

Οι Γερμανοί πολίτες εμπόδιζαν την εγκατάσταση χιλιάδων τουρμπίνων, γιατί κανείς Γερμανός δεν τις θέλει ούτε έξω από το σπίτι του, ούτε έξω από τα χωράφια του!

Επίσης, οι κάτοικοι διαφόρων χωρών όπως η Νορβηγία, το Μεξικό, η Ινδία, οι ΗΠΑ και η Ρωσία, αρνήθηκαν να επενδύσουν σε αυτή την καταστροφική για το φυσικό περιβάλλον επένδυση.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…….

Υ.Γ. 1.700.000 ευρώ ΜΟΝΟ για έργα αντιπυρινικής θωράκισης σε όλη την Ελλάδα!!! Τα συμπεράσματα ΔΙΚΑ ΣΑΣ…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here