ΑΘΛΙΑ παιχνίδια πολέμου από την Τουρκία: Στήνει «θερμό» επεισόδιο με φόντο Ίμια και Κάσο!

0
177

Άθλιοι και παραληρηματικοί τακτικισμοί από τους Τούρκους – Η Άγκυρα αμφισβητεί πλέον ανοικτά την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας, βάζοντας στο στόχαστρο τα νησιά του Αιγαίου – Προβληματισμός στην Αθήνα.

Εξαιρετική ανησυχία προκαλεί η ολοένα κλιμακούμενη προκλητικότητα της Τουρκίας με φόντο τα ελληνικά νησιά στο Αιγαίο, καθώς εντείνονται οι φόβοι ότι η Άγκυρα επιχειρεί να δημιουργήσει σκηνικό πολέμου, στήνοντας, όχι ένα, αλλά πολλαπλά «θερμά» επεισόδια, αμφισβητώντας στην κυριολεξία τα πάντα σε ό,τι αφορά τα γεωγραφικά κεκτημένα και την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας.

Πλέον, καθίσταται κάτι παραπάνω από σαφές ότι οι Τούρκοι επιλέγουν το δρόμο της όξυνσης των Ελληνοτουρκικών σχέσεων, ενώ καταρρίπτεται πλέον το σενάριο πως όλες αυτές οι αλυτρωτικές και ανιστόρητες επιθέσεις που γίνονται το τελευταίο διάστημα εναντίον της χώρας γίνονται για λόγους «εσωτερικής κατανάλωσης».

Χθες, Πέμπτη (01/12/2016) ύστερα από το «παραλήρημα» του υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, οποίος αμφισβήτησε ανοιχτά την ελληνικότητα των Ιμίων χαρακτηρίζοντάς τα «τουρκικό έδαφος», η Άγκυρα, με νέα ΝΟΤΑΜ, ζήτησε την αποστρατικοποίηση της Κάσου.

Η Τουρκία εξέδωσε την ΝΟΤΑΜ Α5446/16 με την οποία ισχυρίζεται ότι μία εκ των τριών περιοχών που δεσμεύει η Ελλάδα για την διεξαγωγή ασκήσεων με την ΝΟΤΑΜ Α2646/46 και συγκεκριμένα η περιοχή Νότια της Κάσου αποτελεί αποστρατικοποιημένη περιοχή και δεν θα πρέπει να περιλαμβάνεται στον σχεδιασμό και τη διεξαγωγή ασκήσεων από τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Το παρακάτω κείμενο της ΝΟΤΑΜ αποτελεί μια ακόμη ένδειξη πως οι Τούρκοι επιδιώκουν απροκάλυπτα πια μια ελληνοτουρκική κρίση…….

Υ.Γ. ΣΟΚ ΑΠΟ ΜΑΖΗ: «Στήνουν θερμό επεισόδιο οι Τούρκοι».

Υ.Γ.1. Η Άγκυρα άλλαξε τα ονόματα σε 11 νησιά του Αιγαίου! – Εξέδωσε και ΝΟΤΑΜ απαγόρευσης εκτέλεσης ελληνικών ασκήσεων!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here