Ακαταδίωκτο-Άνοιξαν τα στόματα: Δείτε τις Καταγγελίες Τρόμου των Γιατρών.

0
399

Ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής αποκάλυψε όσες επώνυμες καταγγελίες έγιναν από γιατρούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του πολέμου κατά της πανδημίας και τα όσα ακούγονται στο βίντεο είναι συγκλονιστικά:

-Ο Διευθυντής της Πνευμονολογικής πτέρυγας του Ευαγγελισμού Δρ. Μπουλμπασάκος κατήγγειλε ότι αυτή την στιγμή υπάρχει έντονο φαινόμενο ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων και μολύνσεων λόγο COVID 19. Απο τα 10 επείγοντα χειρουργεία που έγιναν αυτές τις μέρες τα 5 κατέληξαν με κορωνοϊό, ενώ είχαν εισαχθεί στο νοσοκομείο αρνητικοί στο ιό.

-Η Διευθύντρια και καθηγήτρια πνευμονολογίας Δρ. Κουτσούκου του Νοσοκομείου Σωτηρία είπε ότι οι ασθενείς με πνευμονολογικά νοσήματα “είναι στο έλεος του Θεού”. Στο νοσοκομείο δέχονται μόνο ασθενείς που “κινδυνεύουν να σκάσουν” από αποφράξεις των αεραγωγών των πνευμόνων

-Ο Διευθυντής της παθολογικής κλινικής Δρ. Μιχαηλίδης του Γεννηματά κατήγγειλε ότι δεν έγινε τίποτα από το καλοκαίρι για να οργανωθεί το νοσοκομείο και να ληφθούν περισσότερα μέτρα

-Στο Ιπποκράτειο ο Δρ. Κουρουβακάλης μίλησε για βραδυφλεγή βόμβα καθώς στην κλινική ΩΡΛ νοσηλεύονται περιστατικά ταυτόχρονα με χειρουργικά περιστατικά, με παθολογικά περιστατικά και με καρδιολογικά περιστατικά

-Στο νοσοκομείο ΚΑΤ ο Διευθυντής ορθοπεδικής κ. Αντωνόπουλος κατήγγειλε, το αδιανόητο, ότι δεν υπάρχουν επαρκείς αναπνευστήρες για περιστατικά κορωνοϊού.

-Ακόμη χειρότερα στο Θριάσιο, στις μονάδες COVID δεν υπάρχει επαρκής παροχή οξυγόνου.

-Στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας όπως είπε ιατρός Καλογερόπουλος, οι καρκινοπαθείς δεν επισκέπτονται τα ιατρεία, παραμελούν τον εαυτό τους και δεν κάνουν την παρακολούθηση της Υγείας τους γιατί φοβούνται μην κολλήσουν κορωνοϊό.

-Από ΕΚΑΒ καταγγέλλουν ότι αντί να έχουμε ένα ασθενοφόρο για 30.000 κατοίκους σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες, έχουμε μόνο ένα ανά 120.000 κατοίκους.

Δείτε το σχετικό Βίντεο:

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:Πρωτοφανές ξέσπασμα του λοιμωξιολόγου Τάκη Παναγιωτοπουλου κατά της Κυβέρνησης για το ακαταδίωκτο.

«Είμαι αντίθετος με τη διάταξη για το ακαταδίωκτο. Με θίγει. Όχι, δεν θέλω το ακαταδίωκτο».

Πρωτοφανές ξεμπρόστιασμα της συμμορίας από τον καθηγητή, της Επιτροπής λοιμοξιολόγων κ. Τάκη Παναγιωτόπουλο…

Ας τον ακούσουν όλοι ιδιαίτερα όσα καταγγέλλει για Πολιτικά Παιχνίδια Υπουργών.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ1: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο Άρειος Πάγος καταρρίπτει την τροπολογία για το ακαταδίωκτο της Επιτροπής λοιμωξιολόγων!

Πως η τροπολογία του Γιώργου Γεραπετρίτη για το ακαταδίωκτο των λοιμοξιολόγων, αγνοεί ακόμη και τη νομολογία του Αρείου Πάγου!

Όπως ήδη έχουμε γράψει, «νύχτα» πέρασε από τη Βουλή η «τροπολογία» για το ακαταδίωκτο των μελών της Επιτροπής λοιμοξιολόγων -και όχι μόνο- που εμπνεύσθηκε και συνέταξε ο κ. Γιώργος Γεραπετρίτης, έτσι ώστε να μην περάσει από την Επιστημονική Υπηρεσία της Βουλής.

Διότι αν πέρναγε, η Επιστημονική Υπηρεσία της Βουλής θα έθετε μείζον ζήτημα Αντισυνταγματικότητας…

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here