Ανακοίνωση του Γιώργου Θωμάκου.

0
168

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος αντί να εμπλακεί σε αντιπαραθέσεις που δεν σέβονται τον πολίτη τρεις μέρες πριν τις επαναληπτικές εκλογές, απάντα στο ψευδές και συκοφαντικό φυλλάδιο της Διοίκησης του Δήμου παραθέτοντας δήλωση του στενού πλέον συνεργάτη της Διοίκησης, κ. Βασίλη Βάρσου.

Αντί για παραβολή στοιχείων και απολογισμό του μετρήσιμου έργου του κ. Θωμάκου την περίοδο 1994-2010, που γνωρίζουν και αναγνωρίζουν οι πολίτες της Κηφισιάς σχετικά με τομείς όπως Καθαριότητα, Αθλητισμός, Πολιτισμός, Ανθοκομική έκθεση, Νομικές υποθέσεις κ.α. προτιμούμε να δημοσιεύσουμε την δήλωση που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο στην πανηγυρική πρώτη συνεδρίαση του 2011, μετά τις δημοτικές εκλογές!

Διαβάστε πως αναφέρεται ο κ. Βάρσος στην βαθιά γνώση του κ. Θωμάκου πάνω σε θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης:

«Με στενοχωρεί η απουσία ενός φίλου και παρ΄ όλο που ήταν τα τελευταία χρόνια σε αντίπαλο συνδυασμό, που δεν είναι μαζί μας, ήταν αξιόλογος συνάδελφος, ο κ. Θωμάκος.

Τον αναφέρω ονομαστικά γιατί πραγματικά 40 χρόνια σ’ αυτό το άθλημα που λέγεται Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχω γνωρίσει έχω συνεργαστεί και ξέρω τον κάθε συνάδερφο προσωπικά».

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here