ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ συνεργασίας του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου με τον τ. Αντιδήμαρχο Νέας Ερυθραίας κ. Γιώργο Μαραζιώτη.

0
626

Τη συνεργασία τους ανακοινώνουν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, με τον Αυτό-διοικητικό, Επιχειρηματία και τ.  Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Μαραζιώτη.

Ο κ. Μαραζιώτης θα συμμετέχει και ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέα Ερυθραίας-Εκάλης», στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, τόνισε:

«Από σήμερα ο Συνδυασμός μας  «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέα Ερυθραίας-Εκάλης», καθώς και η διαρκής προσπάθειά μας για ένα σύγχρονο Δήμο που θα βελτιώνει διαρκώς τις Υπηρεσίες του, ενισχύονται σημαντικά με τη συμμετοχή του έμπειρου και διακεκριμένου συμπολίτη, Αυτό-διοικητικού και Επιχειρηματία, κ. Γιώργου Μαραζιώτη.

Το όνομά του ταυτισμένο με την κοινωνία της Νέας Ερυθραίας και η προσφορά του πολύπλευρη, τόσο σε αυτή, όσο και στον διευρυμένο Δήμο μας, ως επί σειρά ετών Δημοτικό Σύμβουλο, Αντιδήμαρχο και πασίγνωστο Επαγγελματία.

Το ήθος, η εργατικότητα  και η αγάπη του για τον Δήμο μας, ενισχύουν το όραμα της ήπιας ανάπτυξης και κοινωνικής αλληλεγγύης για τις πόλεις μας».

Ο κ. Γιώργος  Μαραζιώτης  έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η αγάπη για τους συμπολίτες μου στον ενιαίο Δήμο μας, και το πάθος μου για τον αθλητισμό μέσω της ομάδας του Πανερυθραϊκού με ωθούν εδώ και δεκαετίες να ασχολούμαι με τα κοινά και από θέσεις ευθύνης.

Στοιχεία που αποτελούν σημαντικά κριτήρια προκειμένου να συνεχίζω να αγωνίζομαι με συνέπεια για τα ιδανικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να συστρατευτώ με τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο στηρίζοντας με την υποψηφιότητα μου τον Συνδυασμό «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέα Ερυθραίας-Εκάλης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here