Αναστασιάδης: Ο Άιντα συνεργάστηκε με Τούρκους και Βρετανούς – Ευτυχώς που βρέθηκε ο Νίκος Κοτζιάς στην Γενεύη!

0
231

«…Είναι σημαντικό να καταγραφεί ότι στην ενημέρωση του κ. Αναστασιάδη στα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου, την Πέμπτη το βράδυ, τονίστηκε από τον Κύπριο Πρόεδρο ότι η ευθύνη ανήκει όλη στους Τούρκους, στους Βρετανούς και τον αξιωματούχο του ΟΗΕ, Έσπεν Άιντα.

Ο τελευταίος (Έσπεν ΄Αιντα) συνεργάστηκε με τους κ. Τσαβούσογλου και Μπορίς Τζόνσον στην εξεύρεση φόρμουλας παραμονής των στρατευμάτων και συνέχισης των εγγυήσεων»…..γράφτηκε στα ειδησεογραφικά στις 14 Ιανουαρίου 2017.

Ευτυχώς που βρέθηκε και ο Νίκος Κοτζιάς στην Γενεύη, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών και τους ήλθε κατακέφαλα η στάση του!!

Ίσως να μην ανέμεναν την σταθερή του θέση να συνεχίζεται στη Γενεύη και όμως στάθηκε στο ύψος του και έσωσε τον Ελληνισμό έστω και για λίγο.

Δεν θα το χωνέψουν οι «συνωμότες» αυτό είναι αναμενόμενο γι΄ αυτό και ξεσπάθωσαν εναντίον του τα διάφορα «τσογλάνια» αντί να βλέπουν τις ξένες συνομωσίες εις βάρος της πατρίδας μας, πράγμα που αποκάλυψε και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Με 20+ αξιωματούχους το Φόρειν Όφις στη Γενεύη!

Το Φόρειν Όφις βρέθηκε στη Γενεύη 1 (2017) σύσσωμο με 20 και πλέον αξιωματούχους του, όπως τόσο περήφανα αλλά βεβιασμένα (!) «αποκάλυψε» μέσα από το τουίττερ του, μέσα στην ασυγκράτητη χαρά του, ο Συντηρητικός βουλευτής για το Σάουγκειτ βορείου Λονδίνου Ντέβιντ Μπάρροους, μετά από συνάντηση που είχε με άλλους συναδέλφους του με τον υφυπουργό Ευρώπης σερ Ντάνγκαν. 

Όμως πληροφορίες από Κύπρο μας είπαν ότι το Φόρειν Όφις (Βρετανικό Υπ. Εξωτερικών και Κοινοπολιτείας) στην κυριολεξία είχε…..αδειάσει, εφόσον οι αξιωματούχοι του που μεταφέρθηκαν στην Γενεύη έφθασαν τους 50!!

Οι «δύο ηγέτες» προφανώς αμφότεροι μαζί δεν θα είχαν όσους το κηδεμονικό Φόρειν Όφις που σίγουρα έχει όχι ένα αλλά πολλούς, πολλούς χάρτες που πήραν μαζί τους οι 20 και πλέον αξιωματούχοι του, τους οποίους ξεκίνησαν να σχεδιάζουν προηγούμενοι συνάδελφοί τους από το 1975 για το τι μπορεί να δεχθεί και τι όχι η τουρκική κατοχική δύναμη και που δεν διαφέρουν από τις σημερινές εμμονές των Τούρκων…

Υ.Γ. Συνεννοημένοι Τούρκοι – Βρετανοί και «Έλληνες» της Κύπρου!..σε ρόλο πέμπτης φάλαγγας.

Υ.Γ.1. Έσπεν Άιντα πίσω από τα δημοσιεύματα για τον Κοτζιά: Θυμωμένη απάντηση του Έλληνα υπουργού.

Υ.Γ.2. Τιερί Μεϊσάν: «Η Β. Νούλαντ εκβιάζει τον πρόεδρο Ν. Αναστασιάδη για να προωθήσει τη λύση κατάλυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας».

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here