«Αντάρτικο» Βουλγαράκη: Επίσημα υποψήφιος στο Δήμο Αθηναίων.

0
625

«Έχω μια πόλη στην καρδιά μου! Είμαι περήφανος για την ιστορία της. Θυμάμαι και αναπολώ πολλές φορές, τις φωτεινές στιγμές της».

Την απόφασή του να διεκδικήσει το Δήμο Αθηναίων ως ανεξάρτητος υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου ανακοίνωσε επίσημα την Τετάρτη 13/03/19 ο Γιώργος Βουλγαράκης με ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Έχω μια πόλη στην καρδιά μου! Είμαι περήφανος για την ιστορία της. Θυμάμαι και αναπολώ πολλές φορές, τις φωτεινές στιγμές της. Την έχω ζήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ξέρω τις δυνατότητές της αλλά και βιώνω τις αδυναμίες της.

Τη βλέπω εγκαταλελειμμένη και πληγωμένη. Ακούω τα γιατί των ανθρώπων της. Την έχω ονειρευτεί στην προοπτική της καθαρή, ασφαλή, φιλική, σύγχρονη και φωτεινή. Για αυτό το όραμα, έχω το σχέδιο και θέλω να γίνει πραγματικότητα.

Έχω την Αθήνα στην καρδιά μου και για αυτή την Αθήνα αξίζει να αγωνιστούμε! ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΘΗΝΑ» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στην οποία παρουσιάζεται και βίντεο με το λογότυπο του συνδυασμού του.

Ο πρώην υπουργός εκλεγόταν επί σειρά ετών βουλευτής στην Α΄ Αθηνών. Οι δηλώσεις του περί νόμιμου και ηθικού είχαν προκαλέσει αντιδράσεις, ενώ είχε διαγραφεί από τη ΝΔ επί Αντώνη Σαμαρά το 2010.

Με την υποψηφιότητά του, ο κ. Βουλαράκης αντιμετωπίζει και τον επίσημο υποψήφιο της ΝΔ για το Δήμο, Κώστα Μπακογιάννη. 

Έχω μια πόλη στην καρδιά μου!Είμαι περήφανος για την ιστορία της.Θυμάμαι και αναπολώ πολλές φορές, τις φωτεινές στιγμές της.Την έχω ζήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.Ξέρω τις δυνατότητές της αλλά και βιώνω τις αδυναμίες της.Τη βλέπω εγκαταλελειμμένη και πληγωμένη.Ακούω τα γιατί των ανθρώπων της.Την έχω ονειρευτεί στην προοπτική της καθαρή, ασφαλή, φιλική, σύγχρονη και φωτεινή. Για αυτό το όραμα, έχω το σχέδιο και θέλω να γίνει πραγματικότητα.Έχω την Αθήνα στην καρδιά μου και για αυτή την Αθήνα αξίζει να αγωνιστούμε!ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΘΗΝΑ.Μάθετε περισσότερα: bit.ly/george_voulgarakis#AthinaKaiPaliAthina #Αθήνα

Publiée par George Voulgarakis sur Mercredi 13 mars 2019

Υ.Γ. Ουδέποτε ο Γιώργος Βουλγαράκης προσπάθησε να έρθει σε επαφή με την ηγεσία του κόμματος Μητσοτάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here