ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ: Στείλαμε την «Φ/Γ ΥΔΡΑ» να σώσει 700 λαθρομετανάστες….αλλά αποφύγαμε να προστατεύσουμε την ΑΟΖ της Κύπρου!

0
177

Αυτό και αν είναι από τα άγραφα!

Στείλαμε την Φρεγάτα ΎΔΡΑ να σώσει 700 λαθρομετανάστες και να τους φέρει στην Ελλάδα, αλλά αρνηθήκαμε να την στείλουμε στην Κύπρο να προστατεύσει του Κυπρίους από τους Βαρβάρους που σουλατσάρουν στην ΑΟΖ!!……ΑΙΣΧΟΣ!!

Στην Ελλάδα αποφασίσαμε να χρησιμοποιούμε τις Ένοπλες Δυνάμεις για να καλύψουμε τις αδυναμίες του Κρατικού μηχανισμού που απλά δεν υπάρχει!

Η Αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων κύριοι δεν είναι να σώζει λαθρομετανάστες, μην μας τραβήξουν το αυτί οι Ευρωπαίοι και τα ανθρώπινα δικαιώματα της Ε.Ε τους κατά το δοκούν!

Τους είδατε να στέλνουν στρατό και πολεμικά να αποκλείσουν τα τουρκικά πολεμικά που παραβιάζουν τα θαλάσσια σύνορα της Ευρώπης; Αμ δε!

Αλήθεια το ΥΠΕΞ δεν ανησυχεί για το κόστος των καυσίμων της «Φ/Γ ΥΔΡΑΣ»;

Στο δια ταύτα τώρα!

Συμμετοχή μέσων (Φ/Γ ΥΔΡΑ του ΠΝ και ενός Ε/Π AS-332 Super Puma της ΠΑ) των Ενόπλων Δυνάμεων σε, εν εξελίξει, επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στη θαλάσσια περιοχή 60-70 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά της Ιεράπετρας Κρήτης.

Ακυβέρνητο μεσοπέλαγα, λόγω μηχανικής βλάβης, εξακολουθεί να παραμένει από τα ξημερώματα της Τρίτης 25/11/2014 το φορτηγό πλοίο «Baris», με σημαία Κιριμπάτι, που μεταφέρει περίπου…500-700 μετανάστες.

Μετά από την ανεπιτυχή προσπάθεια παραπλέοντος εμπορικού πλοίου να ρυμουλκήσει το ακυβέρνητο πλοίο με τους «λαθρομετανάστες», η Φ/Γ ΥΔΡΑ προσπάθησε να προσεγγίσει το εν λόγω πλοίο με σκοπό να το ρυμουλκήσει, παρά τις αντίξοες επικρατούσες καιρικές συνθήκες (άνεμος ΒΔ εντάσεως 8 μποφώρ και ύψος κύματος 3 μέτρα).

Επισημαίνεται η δυσκολία και η επικινδυνότητα της επιχείρησης!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here