Αποκαλυπτικός ο Ιωάννης Μάζης: Το Ουκρανικό Νεοναζιστικό «Τάγμα Αζόφ» δολοφονεί κόσμο.

0
486

Ο Πούτιν κάνει άλλου τύπου πόλεμο. Δεν βομβαρδίζει όπως οι Αμερικάνοι στο Αφγανιστάν που ισοπέδωναν ολόκληρες πόλεις…

Γιατί αυτό που βλέπουμε είναι κόσμο, όπου του επιτρέπεται, να μπορεί να φεύγει, ενώ στη Μαριούπολη που είναι και οι περισσότεροι Έλληνες – προ ολίγου έβλεπα έναν Έλληνα να μιλάει για το τι δολοφονίες κάνει το (νεοναζιστικό) Τάγμα Αζόφ – να μην επιτρέπουν στους κατοίκους να φύγουν από την πόλη γιατί τους χρησιμοποιούν ως ανθρώπινη ασπίδα.

Λέω λοιπόν να μαθαίνουμε να τα ακούμε όλα. Εμείς δεν είμαστε ούτε με τον έναν, ούτε με τον άλλον. Είμαστε με την Αλήθεια και την Πραγματικότητα.

Η Ελλάδα, μία δύναμη ειρήνης και σταθερότητας, όπως αρεσκόμαστε να διαλαλούμε. Το Ισραήλ που δεν εμπλέκεται είναι ηλίθιοι;

Η Ελλάδα δεν έχει καμία δουλειά να παραδίδει όπλα και μάλιστα Ρωσικής κατασκευής. Ήταν αγορές του μακαρίτη του Τσοχατζόπουλου. Δεν χρησιμοποιήθηκαν και αυτή τη στιγμή εμφανιζόμαστε να τα δίνουμε στους Ουκρανούς για να σκοτώσουν Ρώσους.

Αυτό είναι απαράδεκτο. Οι Ρώσοι θα το ξεχάσουν μετά από ενάμιση αιώνα και θα το πληρώσουμε σε πάρα πολλές περιπτώσεις. Πρώτον, στον τουρισμό και δεύτερον στις σχέσεις μας τις Ελληνοτουρκικές.

Υ.Γ. Χθες ο Ιωάννης Μάζης, μιλώντας στο MEGA, δήλωσε πως:

Θα πρέπει και η Ελλάδα να πιέσει για να επιβληθούν κυρώσεις στην Τουρκία, καθώς η εισβολή στην Ουκρανία θυμίζει σε πολλά την εισβολή στην Κύπρο μισό αιώνα πριν.

Εκείνο που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι η Τουρκία έπραξε ακριβώς τα ίδια στην Κύπρο και η δυτική κοινότητα αυτή τη στιγμή κλείνει μισό αιώνα που βάζει την Ελλάδα και την Κύπρο να συνομιλούν ως θύματα με τον θύτη τους.

Πιστεύω ότι η Ελλάδα θα πρέπει να αξιοποιήσει αυτό το κλίμα και να θέσει στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση την πρότασή της για να επιβληθούν ταυτόχρονα κυρώσεις και στην Τουρκία για όσα έκανε στην Κύπρο.

Υ.Γ. Ο Γιώργος Φίλης για τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις διαπραγματεύσεις με την Ρωσία στο OPEN TV.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here