ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Ναύαρχου Κολιτσόπουλου: «Μου ζήτησαν να κάψω την σημαία μας στα Ίμια»!!

0
187

*ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗΣ…….
*ΥΠΕΞ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ……

Ο επικεφαλής των «κομάντο» του Λιμενικού μιλά στο Star και ομολογεί πως η σημαία δεν κάηκε ποτέ αλλά την φύλαξε – «Ένιωσα τη μεγαλύτερη ντροπή και ξευτίλα της ζωής μου».

Εικοσιένα χρόνια μετά τη νύχτα των Ιμίων, προκαλεί ανατριχίλα η αποκάλυψη του επικεφαλής των ειδικών δυνάμεων του Λιμενικού ο οποίος επιχειρούσε στην περιοχή.

{videobox}1hIZkgKQs8Q{/videobox} 

Όπως αφηγείται αποκλειστικά στο Star και στον Λάμπρο Δεμερτζή, ανώτατοι Έλληνες αξιωματικοί, του ζήτησαν να κατεβάσει την Ελληνική σημαία από τα Ίμια και να την κάψει. Εκείνος όμως την φύλαξε. 

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ της προδοσίας

Λίγες μέρες μετά τη νύχτα των Ιμίων, στην περιοχή παραμένουν πολεμικά σκάφη της Ελλάδας και της Τουρκίας, το Λιμενικό και κομάντος της Ελληνικής ακτοφυλακής.

Διοικητής της επίλεκτης ομάδας είναι ο υποναύαρχος σήμερα Γιώργος Κολιτσόπουλος. Έχουν εντολή να μην ανέβει κανείς στις νησίδες των Ιμίων.

«Δύο μήνες μετά την κρίση, άγνωστο πως, βρέθηκε στην βραχονησίδα των Ιμίων μια σημαία κάτω, μεγάλη σε μέγεθος μαζί με ένα δάφνινο στεφάνι.

Χτύπησαν αμέσως τα τέλια, οι τούρκοι διαμαρτυρήθηκαν και ο κυβερνήτης της φρεγάτας της ελληνικής που παρέπλεε την περιοχή, έδωσε εντολή σε μια ομάδα βατραχανθρώπων εκεί δική μας και με το φουσκωτό πήγαν και την πήραν».

Ο Βατραχάνθρωπος των Ιμίων: «Εγώ πήρα τη σημαία μας»

Υπηρετούσε την περίοδο της κρίσης των Ιμίων, στις Ειδικές Δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος.

Θα ακούσετε τον απόστρατο πλέον Κώστα Χατζηδάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, να διηγείται την στιγμή που ανέβηκε στα Ίμια για να πάρει την ελληνική σημαία, μετά από εντολή που του δόθηκε.

{videobox}_SzOXMf3szo{/videobox}

Υ.Γ. ΠΟΤΕ οι προδότες των Ιμίων θα λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό;;

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here