Τα εν ΔΗΜΩ…..εν ΟΙΚΩ!….αναλυτικό ρεπορτάζ της μαραθώνιας Τακτικής Συνεδρίασης του Δ.Σ. στις 08/02/2017.

0
167

Το Δημοτικό Συμβούλιο συνήλθε σε Τακτική Συνεδρίαση την Τετάρτη 08/02/2017 στις 07.00μμ υπό την Προεδρία του κ. Δημήτρη Μωράκη στην αίθουσα «Β. Γκατσόπουλος» του Πολιτιστικού Κέντρου με 49 θέματα στην ατζέντα!

Διαστάσεις πολιτικής κόντρας πήρε κατά τη έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου η υπόθεση των καταγγελιών του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Κηφισιάς κατά συγκεκριμένου διευθυντή του Δήμου για αυταρχική συμπεριφορά.

Στο ξεκίνημα μιας – μαραθώνιας, όπως αποδείχθηκε – συνεδρίασης που είχε να εξετάσει 49 θέματα, η ανάγνωση από πλευράς του προέδρου Δημήτρη Μωράκη μιας επιστολής του Σωματείου Εργαζομένων, έδωσε το έναυσμα για την έναρξη ενός κύκλου συζητήσεων που δεν…..έλεγε να κλείσει.

Στην επιστολή του, το Σωματείο κατήγγειλε το Δημοτικό Συμβούλιο για απαξίωση και υποτίμηση της δουλειάς των εργαζομένων, μέσω σχολίων που πραγματοποιήθηκαν σε προηγούμενη συνεδρίαση του Σώματος.

Τα «βέλη», χωρίς να κατονομαστεί, στρέφονταν κατά της αντιδημάρχου Δημοτικών Πόρων & Προσωπικού, Αθανασίας Παπασπύρου, σχετικά με τη μη συνεργασία υπαλλήλων που οδήγησε στην καθυστέρηση στην υποβολή της έκθεσης διαχειριστικού ελέγχου στον Δήμο.

Ο πρόεδρος του Σωματείου, Θανάσης Βούλγαρης, μίλησε για «εχθρικό περιβάλλον» κατά των εργαζομένων, που «δεν συμφέρει» τον στόχο της παραγωγής έργου για τον Δήμο.

Κάπου εκεί τον λόγο πήραν αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι, από τη μειοψηφία και την πλειοψηφία, στη συζήτηση αναθερμάνθηκε η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Σωματείου και του διευθυντή Διοικητικών Υπηρεσιών, Γρηγόρη Παππά και το θέμα ξέφυγε, παρά τις προσπάθειες του δημάρχου, Γιώργου Θωμάκου, να το «μαζέψει», καθώς – όπως υποστήριξε – η δημοσιοποίησή του μόνο καλό δεν θα κάνει.

Μάλιστα, σε μια αποστροφή του λόγου του ρώτησε τον πρόεδρο του Σωματείου «τι θα γίνει, εάν έρθει εδώ ο διευθυντής της Υπηρεσίας και κάνει αντίστοιχες καταγγελίες, πού θα φθάσει το θέμα, έχετε σκεφθεί;». 

Παρακολουθήστε τις τεράστιας διαστάσεις που πήρε ο κύκλος των συζητήσεων μετά την έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου……με αποτέλεσμα να κλείσει η μαραθώνια συνεδρίαση στις 02.00 το πρωί!……

{videobox}wiQsMBaL4pc{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here