ΠΛΗΓΜΑ στην Εθνική Αεράμυνα απέναντι στην Τουρκία: Μετά τους Patriot στην Σαουδική Αραβία χαρίζουμε τους S-300 στον Ζελένσκι.

0
80

Αποκάλυψη-Σοκ της Kontra News για την Εθνική Άμυνα της Ελλάδας: Με εντολή των ΗΠΑ παραδίδουν τους S-300 στον Ζελένσκι!

PATRIOT VS S-300

ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ για τις συνέπειες που προκαλεί στην Αμυντική Θωράκιση της χώρας, η Κυβέρνηση εμφανίζεται αποφασισμένη να συνεχίσει τις δωρεές οπλικών συστημάτων προς το Κίεβο.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα των Financial Times, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχεται πιέσεις από Αμερικανούς και Ευρωπαίους προκειμένου να παραδώσει στην Ουκρανία τις συστοιχίες πυραυλικών συστημάτων S-300 που είναι εγκατεστημένες στην Κρήτη.

Παρά τις διαψεύσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου και την ένοχη σιωπή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όλα δείχνουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει καταλήξει σε Μυστική Συμφωνία προκειμένου να παραδώσει τους S-300 στον Ζελένσκι.

Άλλωστε μέχρι τώρα η χώρα μας έχει συμβάλλει καθοριστικά στην ενίσχυση της Ουκρανίας με πυρομαχικά και όπλα.

Όλες οι μεταφορές έγιναν εν κρυπτώ, χωρίς προηγουμένως να έχει ενημερωθεί η Βουλή. Μάλιστα πριν από λίγες μέρες με τροπολογία που κατέθεσαν στη Βουλή σε άσχετο νομοσχέδιο, αποφάσισαν να αποσυναρμολογήσουν το εργοστάσιο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων.

Ολόκληρος ο Μηχανισμός Παραγωγής δεν πρόκειται να μεταφερθεί σε άλλο χώρο. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, θα δοθεί ως δώρο στην Ουκρανία για να μπορεί να παράγει πολεμικό υλικό!

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή το αποκαλυπτικό δημοσίευμα των Financial Times, καταγγέλλει την κυβέρνηση για μυστική διπλωματία και κρυφές συμφωνίες με την Ουκρανία. Υπενθυμίζει επίσης τα ευχαριστήρια του Ζελένσκι στον Πρωθυπουργό, που εξέθεσαν ανεπανόρθωτα την Ελληνική Κυβέρνηση.

Έντονες πιέσεις.

Η Ελλάδα και η Ισπανία δέχονται έντονες πιέσεις από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ να παράσχουν περισσότερα συστήματα αεράμυνας στην Ουκρανία, καθώς το Κίεβο ετοιμάζεται να ζητήσει περισσότερη βοήθεια σε συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας της ΕΕ τη Δευτέρα, αναφέρει το πρώτο θέμα των Financial Times.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here